R5 3600 RTX 2060 sistem için PSU önerisi

• Konuyu başlatan thKager
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 130

thKager

Hectopat
Daha fazla  
Dün gece maç izlerken birden yanık kokusu geldi. Kasayı iyice inceledim ama yanık erimiş bir şey veya kararma falan bulamadım. PSU içten yanmış olabilirmiş. Konu hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim? Ayrıca PSU'dan kaynaklıysa PSU önerileri alabilir miyim? İşlemci: R5 3600 ekran kartı: ASUS RTX 2060.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün gece maç izlerken birden yanık kokusu geldi. Kasayı iyice inceledim ama yanık erimiş bir şey veya kararma falan bulamadım. PSU içten yanmış olabilirmiş. Konu hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim? Ayrıca PSU'dan kaynaklıysa PSU önerileri alabilir miyim? İşlemci: R5 3600 ekran kartı: ASUS RTX 2060.

Bütçen nedir sorun gercekten PSU kaynaklı ise PSU almanı oneririm bir de şu anki guncel PSU marka ve modeli nedir?

Bütçeniz nedir? PSU'nuz nedir?

bütçem knk pek belli değil 3-5k arası bişi eski model xigmatek mi neydi 650w bronze

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı