R5 3600 - RTX 2060 sistemin sıcaklık değerleri nasıl olmalı?

surreal004

Centipat
Daha fazla  
Merhaba.

Ekran kartım GeForce RTX 2060.

İşlemcim Ryzen 5 3600. bilgisayarın sıcaklık değerleri nasıl olmalı? Şu sıralar Valorant oynarken sorun yaşıyorum bilgisayar kendini restartlıyor veya mavi ekran veriyor. Sorunun Valorant kaynaklı olup olmadığını bilmiyorum. Ticket attım cevap beklerken de buraya yazmak istedim.

sağ olun birde fan speed kaç olmalı bir fikriniz var mı?

Ayrıca sormayı unuttum sistem boştayken nasıl,kaç olmalı?
Hocam sizin boşta iken işlemciniz ve ekran kartınız kaç derece ?

Şu şekilde

Dosya Ekleri

• sıcaklık.jpg
    sıcaklık.jpg
    261 KB · Görüntüleme: 20
Ekran kartın 53 derece normal gibi görünüyor. Eğer Boşta ekran kartın 60 derece veya herhangi bir tarayıcıda 60 derece ise ekran kartında sıkıntı vardır. Ama birde malwarebytes ve kaspersky'den tarayabilir misin sağlama alalım.

Ekran kartın 53 derece normal gibi görünüyor. Eğer Boşta ekran kartın 60 derece veya herhangi bir tarayıcıda 60 derece ise ekran kartında sıkıntı vardır. Ama birde malwarebytes ve kaspersky'den tarayabilir misin sağlama alalım.
malwarebytes da bir şey çıkmadı kasper da 3 tehdit bulundu ama yok edilemedi falan dedi tekrardan başlattım.

Hocam bunları bir kaç kez denememe rağmen silemedi bunlar harici bir şey çıkmadı

@EkmekarasıSalam şuna müsait olduğunda bakabilir misin hocam

Dosya Ekleri

• kasper.PNG
    kasper.PNG
    39,2 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
malwarebytes da bir şey çıkmadı kasper da 3 tehdit bulundu ama yok edilemedi falan dedi tekrardan başlattım.

Hocam bunları bir kaç kez denememe rağmen silemedi bunlar harici bir şey çıkmadı

@EkmekarasıSalam şuna müsait olduğunda bakabilir misin hocam
Pardon hocam afedersiniz attığınız görselde çöz tuşu görüyorum ona basın hocam virüs algılamış. Silebildiğinizi silin. silmenize rağmen korkuyorsanız format atın

Geri
Yukarı