R5 3600 RTX 2060 Super 8 GB OC Sistem

Topladığım sistem bütün parçalar alındığı zaman daha pahalıya geliyor. Bu arada parçaları en ucuz sitelerden aldığım halde söylüyorum bunu.
Üzücü olmuş. Çünkü o kasanın hava akışının iyi olduğunu düşünmüyorum.

AMD sistemlerde soğutma ilk önceliğiniz olmalı, hava akış performansı yeterli olan kasaları fiyatına bakmadan tercih edin. Piyasada sıklıkla önerilen Corsair Spec Delta 550W bunlardan bir tanesi mesela. Sistemin diğer bileşenleri iyi görünüyor.

Bu kasada çok büyük bir problem olur mu sizce? Aldım ama yinede aklım kalsın istemiyorum.

Dostum bilgin olsun dikkatimi çekti yazayım dedim. O anakart ile o işlemci ikilisini aldığından dolayı 33-77( tam hatırlamıyorum) para iadesi gibi bir kampanya başlattı MSI. Bunun için ayrı konu açacağım zaten. Nerden baksan 200-300 TL iade alabilir bununla SSD alabilirsin. Sistemin de güzel olmuş, ama kasa belki soğutmada problem yaşatabilir. Ben de MB511 tavsiye ederim.

RTX 2080 + i7 9700K sistemine bile yeterli düzeyde hava akışı sağlayabilen bir kasa, aklınız kalmasın..
Thermaltakeden mi bahsediyorsunuz.
Konunuzu bekliyorum ne zaman olacak bu olay?

200-250 TL daha verip daha iyi bir anakart alabilirsiniz. Ekran kartı olarak 2060 super çok ara bir model bence. Yanlış hatırlamıyorsam 2070 super ile arasında 700TL gibi bir fark var. Eğer 5700xt düşünmüyorsanız 2070 super bakabilirsiniz. Yani toplamda 1000 TL daha fazla bir para çıkıyor ama en azından çok daha stabil ve daha uzun ömürlü bir sisteme kavuşuyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…