eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.211 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #11 Cebo26 dedi: Hocam dediğiniz doğru ama monitörsüz 15 yazdılarsa monitörle 15 eder diye tahmin ediyordum. Genişletmek için tıkla... Monitörle de 15 etmez, ha sistemden anlamayan birini bulursanız orası ayrı.
Cebo26 dedi: Hocam dediğiniz doğru ama monitörsüz 15 yazdılarsa monitörle 15 eder diye tahmin ediyordum. Genişletmek için tıkla... Monitörle de 15 etmez, ha sistemden anlamayan birini bulursanız orası ayrı.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 29 Ağustos 2023 #12 Cebo26 dedi: Hocam dediğiniz doğru ama monitörsüz 15 yazdılarsa monitörle 15 eder diye tahmin ediyordum. Genişletmek için tıkla... Monitörle de 15 etmez ama siz bilirsiniz. İsterseniz 15K yazın, belki birisi oltaya düşer
Cebo26 dedi: Hocam dediğiniz doğru ama monitörsüz 15 yazdılarsa monitörle 15 eder diye tahmin ediyordum. Genişletmek için tıkla... Monitörle de 15 etmez ama siz bilirsiniz. İsterseniz 15K yazın, belki birisi oltaya düşer
Cebo26 Femtopat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #13 ruskceawin dedi: Hocam cidden daha iyi fakat alacak çok enayi tanıyorum Genişletmek için tıkla... Biraz bencilce olacak ama umarım banada öyle birisi denk gelir. ruskceawin dedi: Güzel bir göz boyaması ile 15k fiyata gider. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin göz boyamadan kastınız ne ben onu tam çözemedim
ruskceawin dedi: Hocam cidden daha iyi fakat alacak çok enayi tanıyorum Genişletmek için tıkla... Biraz bencilce olacak ama umarım banada öyle birisi denk gelir. ruskceawin dedi: Güzel bir göz boyaması ile 15k fiyata gider. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin göz boyamadan kastınız ne ben onu tam çözemedim
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 29 Ağustos 2023 #14 ruskceawin dedi: Hocam cidden daha iyi fakat alacak çok enayi tanıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, var maalesef. İlan başlığına kainattaki en iyi PC yaz, birisi gelip alır. Dediğim gibi R7 240 sisteme oyuncu bilgisayarı yazan gördüm. İnsanlar kendi malını elmas zannediyor, o başlıkları okuyanlar da bilmeden düşüyor oltaya.
ruskceawin dedi: Hocam cidden daha iyi fakat alacak çok enayi tanıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, var maalesef. İlan başlığına kainattaki en iyi PC yaz, birisi gelip alır. Dediğim gibi R7 240 sisteme oyuncu bilgisayarı yazan gördüm. İnsanlar kendi malını elmas zannediyor, o başlıkları okuyanlar da bilmeden düşüyor oltaya.