Herkese iyi günler. Yakın zamanda bir sistem toplamayı düşünüyorum. Sistem toplama hakkında cok bir bilgim yok ama yaklaşık 1 aydır forumda toplanan sistemlere bakıyorum.
Bilgisayar Toplama Sihirbazı | Teknobiyotik
En uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile en performanslı sistemi kolayca toplayıp, hayalinizdeki bilgisayarı sipariş verebilirsiniz. Bilgisayar Toplama Sihirbazıwww.teknobiyotik.com
Böyle bir sistem topladım. Bütçenin 2bin lira daha üstüne çıkabilirim? Nasıl bir sistem oldu? Şunu degistir dediğiniz parça var mı? Genel amacım oyun oynamak. Performans sorunu ısınma sorunu gibi bir şey olur mu? Bir parçayı yüksek alıp diğer parcalardan kısmak gibi bir düşüncem yok. Sıkıntı çıkarmayacak ortalama bir sistem olsun istiyorum. Sizin düşünceniz nedir? Şimdiden teşekkürler.
3600 stok soğutucusunun yetersizliğinden dolayı ısınıyor. Kule tipi soğutucu veya sıvı soğutma tercih etmenizde yarar var.
Monitörü TN panel almayın. Görüntü kalitesi yüzünden pişman olabilirsiniz.
Onun dışında iyi gibi görünüyor.
Kardeşim 10.000 TL'ye Ryzen 5 3600 çok kötü arkadaşlar sana yardım edebilirler.
Sistem için tam olarak bütçe nedir? Tek tek alıp montaj yapabilir misiniz?
Alternatif olarak Sinerji üzerinden sistem bakılabilir.
Game garajdan 2070 süperli sistem çok rahat toplayabilirsiniz.
Monitör aoc itopyadan
İki örnek yaptım isteğinize göre kişileştirme yapabilirsiniz.
Aquarius 7A - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 7A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 24G2U ITOPYA'da.www.itopya.com