R5 3600-RTX2060S sistem nasıl?

Gerona

Picopat
Herkese iyi günler. Yakın zamanda bir sistem toplamayı düşünüyorum. Sistem toplama hakkında cok bir bilgim yok ama yaklaşık 1 aydır forumda toplanan sistemlere bakıyorum.

Böyle bir sistem topladım. Bütçenin 2bin lira daha üstüne çıkabilirim. Nasıl bir sistem oldu? Şunu degistir dediğiniz parça var mı? Genel amacım oyun oynamak. Performans sorunu ısınma sorunu gibi bir şey olur mu? Bir parçayı yüksek alıp diğer parcalardan kısmak gibi bir düşüncem yok. Sıkıntı çıkarmayacak ortalama bir sistem olsun istiyorum. Sizin düşünceniz nedir? Şimdiden teşekkürler.

Kardeşim 10.000 TL'ye Ryzen 5 3600 çok kötü arkadaşlar sana yardım edebilirler.

3600 stok soğutucusunun yetersizliğinden dolayı ısınıyor. Kule tipi soğutucu veya sıvı soğutma tercih etmenizde yarar var.
Monitörü TN panel almayın. Görüntü kalitesi yüzünden pişman olabilirsiniz.
Onun dışında iyi gibi görünüyor.

Peki önerebileceğiniz soğutucu ve monitör var mı?
Kardeşim 10.000 TL'ye Ryzen 5 3600 çok kötü arkadaşlar sana yardım edebilirler.

Her türlü öneriye açığım. Şöyle bi sistem daha iyi dediğiniz bir sistem varsa bekliyorum.

Son düzenleme:
Sistem için tam olarak bütçe nedir? Tek tek alıp montaj yapabilir misiniz?

Alternatif olarak Sinerji üzerinden sistem bakılabilir.

Monitör dahil 12bine kadar çıkabilirim. Daha önce hiç montaj yapmadim ama gerekirse video izleyip yapabilirim diye düşünüyorum.

1080p oyunculuk için I5 10400-RTX 2070 Super çok daha mantıklı olur diye düşünüyorum:

Game garajdan 2070 süperli sistem çok rahat toplayabilirsiniz.

Monitör aoc itopyadan

İki örnek yaptım isteğinize göre kişileştirme yapabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200804-163412.png
    67,3 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20200804-162753.png
    245,7 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20200804-162716.png
    61,1 KB · Görüntüleme: 35

Teşekkürler ayrıntılı şekilde inceleyecem. Gamegaraj hakkinda pek bilgim yok guvenilir midir? Paketleme kargolama sıkıntı yaşar mıyım?

Eksa bilgisayar güvencesi var 18 yıllık. Pandemi dönemi binlerce pc sattı yorumlar oldukça iyi. Paketleme ve kargolamada sıkıntı yok. Hatta bilgisayar hakkında video yapan youtuberlar gamegarajdan çokça sistem topladı ve tavsiye etti. Geniş ürün yelpazesi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…