Herkese iyi günler. Yakın zamanda bir sistem toplamayı düşünüyorum. Sistem toplama hakkında cok bir bilgim yok ama yaklaşık 1 aydır forumda toplanan sistemlere bakıyorum.
www.teknobiyotik.com
Böyle bir sistem topladım. Bütçenin 2bin lira daha üstüne çıkabilirim. Nasıl bir sistem oldu? Şunu degistir dediğiniz parça var mı? Genel amacım oyun oynamak. Performans sorunu ısınma sorunu gibi bir şey olur mu? Bir parçayı yüksek alıp diğer parcalardan kısmak gibi bir düşüncem yok. Sıkıntı çıkarmayacak ortalama bir sistem olsun istiyorum. Sizin düşünceniz nedir? Şimdiden teşekkürler.
Bilgisayar Toplama Sihirbazı | Teknobiyotik
En uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile en performanslı sistemi kolayca toplayıp, hayalinizdeki bilgisayarı sipariş verebilirsiniz. Bilgisayar Toplama Sihirbazı
Böyle bir sistem topladım. Bütçenin 2bin lira daha üstüne çıkabilirim. Nasıl bir sistem oldu? Şunu degistir dediğiniz parça var mı? Genel amacım oyun oynamak. Performans sorunu ısınma sorunu gibi bir şey olur mu? Bir parçayı yüksek alıp diğer parcalardan kısmak gibi bir düşüncem yok. Sıkıntı çıkarmayacak ortalama bir sistem olsun istiyorum. Sizin düşünceniz nedir? Şimdiden teşekkürler.