R5 3600 RX 580 sistem alınır mı?

Tek tek topladıktan sonra zaten kafama göre istediğim fiyata bulurum. Ben size güncel piyasaya göre fiyat sunuyorum, siz bana bilginize göre fiyat sunuyorsunuz. Ben sanki bilmiyor muyum şu sistemin fiyatının Max 5-6k edeceğini? Adamlar bile piyasayı 9K'den başlatmış, bazılarının yorumlarında "8K'ya olur mu?" yazıyor. 8K'ya koysa alınacak yani kasa.

O zaman koysun dostum nediyeyim. Piyasası bu. Bilmeyen biri gider anca böyle bir sisteme 8-9k verir.

O zaman koysun dostum nediyeyim. Piyasası bu. Bilmeyen biri gider anca böyle bir sisteme 8-9k verir.
Hocam diyorum ya size "Max ederi o kadar ama sahibinden'e koysan adam çalıştırıyor mu diye bakıyor sadece, ne sistem bilgisi var adamlarda ne de piyasa bilgisi." Alan kişi bilmeden alıyor, sen zaten bu forumda sistemleri bilen herhangi bir kişiye o kasayı 8-9k'ya hayatta aldırtamazsın.

Hocam diyorum ya size "Max ederi o kadar ama Sahibinden'e koysan adam çalıştırıyor mu diye bakıyor sadece, ne sistem bilgisi var adamlarda ne de piyasa bilgisi." alan kişi bilmeden alıyor, sen zaten bu forumda sistemleri bilen herhangi bir kişiye o kasayı 8-9K'ya hayatta aldırtamazsın.

Hocam durum zaten öyle bilmeyen adamın biri geliyor alıp gidiyor. RX 550 var elimde boşta 2500 TL'ye koysam bilmeyen biri gelecek 2000 olur mu deyip alıp gidecek. Kartın ederi 1000-1300TL.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı