M Meridyen dede Decapat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar Dark Freezer X123 aldım kurulumu yaptım kullandığım termal macun Artic MX 6. Sizce maksimum yükte sıcaklık değerleri iyi mi? R23 Cinebench ile test ettim. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2024
Arkadaşlar Dark Freezer X123 aldım kurulumu yaptım kullandığım termal macun Artic MX 6. Sizce maksimum yükte sıcaklık değerleri iyi mi? R23 Cinebench ile test ettim.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 14 Kasım 2024 #2 Iyi degil yuksek. Fan tam yerine oturmus mu, vidalar sikili mi kontrol edin bence.
M Meridyen dede Decapat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #3 SSDKullaniyorum dedi: Iyi degil yuksek. Fan tam yerine oturmus mu, vidalar sikili mi kontrol edin bence. Genişletmek için tıkla... Fan tam oturdu eminim fan ayarları ile alakalı olabilir mi?
SSDKullaniyorum dedi: Iyi degil yuksek. Fan tam yerine oturmus mu, vidalar sikili mi kontrol edin bence. Genişletmek için tıkla... Fan tam oturdu eminim fan ayarları ile alakalı olabilir mi?
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 14 Kasım 2024 #4 Meridyen dede dedi: Fan tam oturdu eminim fan ayarları ile alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Belki olabilir. BIOS'tan son hiza almayi deneyebilirsiniz. Ayrica fanin altinda varsa plastik etiketi cikardiniz degil mi?
Meridyen dede dedi: Fan tam oturdu eminim fan ayarları ile alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Belki olabilir. BIOS'tan son hiza almayi deneyebilirsiniz. Ayrica fanin altinda varsa plastik etiketi cikardiniz degil mi?
M Meridyen dede Decapat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #5 SSDKullaniyorum dedi: Belki olabilir. BIOS'tan son hiza almayi deneyebilirsiniz. Ayrica fanin altinda varsa plastik etiketi cikardiniz degil mi? Genişletmek için tıkla... Evet plastiği çıkarttım BIOS fan ayarı silent mode ayarlı.
SSDKullaniyorum dedi: Belki olabilir. BIOS'tan son hiza almayi deneyebilirsiniz. Ayrica fanin altinda varsa plastik etiketi cikardiniz degil mi? Genişletmek için tıkla... Evet plastiği çıkarttım BIOS fan ayarı silent mode ayarlı.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 14 Kasım 2024 #6 Meridyen dede dedi: Evet plastiği çıkarttım BIOS fan ayarı silent mode ayarlı. Genişletmek için tıkla... Silent degil de varsa Turbo/Full deneyin. Fan daha sesli olur ama daha iyi sogutur.
Meridyen dede dedi: Evet plastiği çıkarttım BIOS fan ayarı silent mode ayarlı. Genişletmek için tıkla... Silent degil de varsa Turbo/Full deneyin. Fan daha sesli olur ama daha iyi sogutur.