SefaK.
Hectopat
Daha fazla
Normal, CPB yüzüne oluyor. Istersen BIOS ayarlarından kapatabilirsin. Bana sorarsan yükte yani oyunlarda felan 75 dereceyi geçmiyorsa, takmayın.
Stok fan var ise normal değerler.
Oyunlarda henüz denemedim ekran kartım servisten gelmediği için denedikten sonra o değerleri de eklerim buraya.
Evet stok fan mevcut.
CPU diyot tam olarak neyi ifade etmekte bu konuda bir bilginiz var mı?
CPU diyot, İşlemcinin kendi diyotunun (CPU die üzerinde olan) ölçtüğü sıcaklıktır. CPU ise çok yüksek ihtimalle anakart AM4 soketinin üzerinde bulunan bir diyottan alınan sıcaklık. Çekirdeklerin sıcaklıklarını en tutarlı şekilde CPU diyot gösterir.Oyunlarda henüz denemedim ekran kartım servisten gelmediği için denedikten sonra o değerleri de eklerim buraya.
Evet stok fan mevcut.
CPU Diyot tam olarak neyi ifade etmekte bu konuda bir bilginiz var mı?
CPU diyot, İşlemcinin kendi diyotunun (CPU die üzerinde olan) ölçtüğü sıcaklıktır. CPU ise çok yüksek ihtimalle anakart AM4 soketinin üzerinde bulunan bir diyottan alınan sıcaklık. Çekirdeklerin sıcaklıklarını en tutarlı şekilde CPU diyot gösterir.
"Alıntıdır"
R5 3600 stock fan takılıyken CPB'yi kapatmadığın sürece normal değerler. Yükte 75° üzerine çıkıyorsa CPB'yi kapatmanı tavsiye ederim.Teşekkür ederim bilgilendirme için. Diyot un ara sıra 47 48 olması o zaman stok fan durumunda normal oluyor.
R5 3600 stock fan takılıyken CPB'yi kapatmadığın sürece normal değerler. Yükte 75° üzerine çıkıyorsa CPB'yi kapatmanı tavsiye ederim.
R5 3600 stock fan takılıyken CPB'yi kapatmadığın sürece normal değerler. Yükte 75° üzerine çıkıyorsa CPB'yi kapatmanı tavsiye ederim.
Normal, CPB yüzüne oluyor. Istersen BIOS ayarlarından kapatabilirsin. Bana sorarsan yükte yani oyunlarda felan 75 dereceyi geçmiyorsa, takmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.