R5 3600 sistem için anakart tavsiyesi

Sk8deucalion

Femtopat
Ekran kartı: MSI RTX 2060 Super Gaming X.
İşlemci: Ryzen 5 3600.
Kasa: Cooler Master H500 (PSU dahil)
SSD: Samsung 970 Evo Plus.
RAM: Kingston HyperX Fury RGB 8 GB 3600 MHz 16CL ya da ortalama bu fiyatlarda bir RAM.

Anakart konusunda biraz sıkıntıdayım. Aklımda MSI B450 Tomahawk Max vardı ancak kartı araştırdığımda RGB'sinde sorun olduğunu ve kulaklık ile çok az ses verdiğini okudum. ASUS ROG STRIX B450-F GAMING anakartını araştırdım ancak onun da Tomahawk'a göre kötü bir kart olduğunu okudum. Sizden ricam bana bu seviyelerde QP bilişim sitesinde stoklarda olan bir kart tavsiye edebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
B550 Mortar Wi-Fi al dahili Wi-Fi var.

B450 Tomahawk (MAX Değil) Ryzen7 2700x ile kullanıyorum anakartın bileşenleri olsun vrm soğutmaları olsun gözle direk belli oluyor ele aldığında kalite hissi veriyor zaten kendini kanıtlamış bir anakart ama ileriye dönük diyorsan bütçen varsa x570 yoksa B550 anakart tavsıye ederım.
Düzenleme : Bu arada fanboy değilim fakat o 2060 parasına rx5700 xt alabilirsin hala sürücü sorunları devam ediyormu bilmiyorum ama 2060 dan daha iyi.

B450 Tomahawk yerine Asus TUF Gaming B550M-PLUS AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Veya:
Almak daha mantıklı olur, bütçeyi arttıramazsanız da B450 Tomahawk veya B550 S2H alabilirsiniz.

B450 Tomahawk Max kullanıyorum ses seviyesi ile ilgili sorunum yok gayet güzel ses kasıp müzik dinleyebiliyorum. RGB de sorun yok fakat diğer bileşenler aRGB ise bu anakart ile ışıkları senkronize edemezsiniz. Bir de eğer ilerde bir M.2 daha alırım diyorsanız tercih etmeyin çünkü 1 M.2 slotu var. Ayrıca ısınma sorunu da yok diyeceklerim bu kadar.

ASRock B450M PRO4 önerebilirim, F/P bir karttır kendisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…