R5 3600 sistem nasıl?

Kasayı Guardin veya Guardian Pro yap hocam, 240'lık sıvı soğutma üst tarafa monte edemezsin. M2'yi Samsung 970 Evo yap derim. PSU 750 watt yaparsan kafan daha rahat olur.

Benim ilk ve son toplayışım olacak arkadaşlar yükseltme yapmayacağım yani ileride beni bayağı yıllar götürmesini istiyorum sistemin
benim sistemimi kullanabilirsin 2 aydır kullanıyorum gayet memnumum en az 10 sene dayanır düzgün kullanımda her 2 senede temizlersen gayet iyi gider diye umuyorum

@gleran @NQXT Evet arkadaşlar anakartı kasayı ve soğutucuyu degiştirdim şimdi nasıl olmuş yorumlarınızı bekliyorum.

.
Gayet güzel. Ancak fazla oyun oynuyorsan günümüz oyunları ve gelecek oyunlar çok yer kapladığı/kaplayacağı için SSD'yi 2 veya 4 tb yapmanı öneririm. Fazla arşivci değilsen HDD yeter diye düşünüyorum.

Gayet güzel. Ancak fazla oyun oynuyorsan günümüz oyunları ve gelecek oyunlar çok yer kapladığı/kaplayacağı için SSD'yi 2 veya 4 TB yapmanı öneririm. Fazla arşivci değilsen HDD yeter diye düşünüyorum.

Pahalı biraz ya belki gelecekte alabilirim cok fazla oyun oynamıyorum belli başlı oyunlar :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı