R5 3600 Sistem Oyun Oynarken Kapanıyor

DOC_MR.FEARLESS

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar PC daha 2 aylık ve 1 aya yakındır böyle 1 hafta sonra müsait olduğumda garantiye göndermeyi düşünüyorum PC'nin sıcaklık değerleri gayet normal önceden öyle bir şey yok iken aninden çıkması ve PC'nin yeni olması beni çıldırtma noktasına geldi format bile attım sorun donanımsal diye düşünüyorum düşüncelerinizi öğrenmek isterim.
İşlemci: R5 3600.
Ekran kartı RTX 2060S.
Güç kaynağı: 550W +80 Corsair.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amd anakartlar ram seçicidir. Anakartın model sayfasına girip Support kısmından Memory kısmına bakıp sizin Ram' destekleyip desteklemediğini bi kontrol edin bence.

Aynı sorunu 5 sene önce ben de yaşadım. GTX970 - İ5 4690 sistemi 450w +80 Corsair güç kaynağı ile kullandım. İlk 6 ay hiçbir problem yoktu. Arma 3 oynarken (genellikle sis atıldığında ve çok oyuncunun olduğu çatışmalarda) kapanmaya başladı. Sonrasında bilgisayarı tam güçte kullanan tüm oyunlarda oldu. Güç kaynağını 500w 80+ ile değiştirdim. O zamandan beri sıkıntısız kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı