R5 3600 sistem toplama

Kolpaci

Femtopat
Katılım
19 Ocak 2021
Mesajlar
6
İyi forumlar herkese. Ortalama 1.5 ay sonra sistem toplamak istiyorum, erken konu acıyorum farkındayım fakat parçaları netleştirdim. İyi-kötü parçaları sizden duymak istiyorum. Birazdan aşağıya tamamının olduğu (GPU hariç, stok sıkıntısı nedeniyle tekli satış yokmuş. Stok olmazsa daha sonra alabilirim eski GPU'mu dönüştürücü ile kullanırım) SS'ı bırakacağım. Kasa fiyat olarak fazla geldi çok da beğendim aslında bir de kontrolcüsü yok anakartın led_cpu girişi var ama bu kasayı kontrol edemiyormuşuz galiba veya reset düğmesine bağlanıyormuş. Aydınlatırsanız sevinirim. Bu kasa olmazsa MSI MAG Forge 100M veya Ranger cygnus v2'ye yönelebilirim. Kulaklığa da ihtiyacım var Cloud Stinger Core veya Logitech G332 düşünüyorum. telefonda kullanabileceğim kulaklık olmasını istiyorum.

20210119_224402.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Taksitle alacağım için hiç ayrı ayrı bütçe düşünmedim ama 9-10 bin TL'yi geçmezse cok iyi olur.
Hocam yardımcı olmuyorsunuz ancak, dediğim şekilde olsa herkesin işi çok daha fazla rahatlar. Şuanda stok sorunu var, ekran kartları piyasa fiyatlarının çok üstünde. 1-1.5 ay sonra konu açmak en mantıklısı gibi duruyor.
 
Hocam ekran karti almasamda olur. Ort. 5000TL kasa için (gpu hariç) 3300 civari da ekipmanlar için(mouse, klavye, monitör, kulaklık, hoparlör)
 
Hocam yine de ben açtım konuyu daha erken da alabilirim. Siz sadece iyi veya kötü diye yorumlarsanız ve kasa, kulaklık konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
 
Peki, anlıyorum hocam
Ama sorularım yanıtlanırsa daha erken de alabilirim. 1.5 ay dememin sebebi bütçe rahatlayacak o yüzden demiştim erken alma durumum da var.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı