Çözüldü R5 3600 sistemde kasa montajladım görüntü yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kamurannn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar,
R5 3600.
INNO3D RTX2070S.
Kingston A2000.
Corsair Vengeance 2*8 16 GB RGB Pro.
MSI B550'a Pro.
MB511.
Sistemim böyle ama güç tuşuna basıyorum bütün parçalarım sorunsuz çalışıyor ama görüntü yok. (İlk defa montaj yaptım 5 saat falan sürdü dikkatli bir şekilde yapttğıma inanıyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bütün parçaların sorunsuz çalıştığı söylenmiş ve ekran kartı fanları yük binmedikçe dönmez.

Orta fan dönüyor.
Arkadaşlar çözdüm sorunu en son kasam çalışmıyordu ve power sw Led falan onları düzeltmem önerildi, onları düzeltirken bir kablo vardı adını bilmiyorum zorluyodu falan beni onu çıkarmışım geri takmayı unutmuşum xd şimdi sistemim açıldı bios falan güncelleyip Windows kuracağım inş
Bütün parçaların sorunsuz çalıştığı söylenmiş ve ekran kartı fanları yük binmedikçe dönmez.

Orta fan dönüyor.
Arkadaşlar çözdüm sorunu en son kasam çalışmıyordu ve power sw Led falan onları düzeltmem önerildi, onları düzeltirken bir kablo vardı adını bilmiyorum zorluyodu falan beni onu çıkarmışım geri takmayı unutmuşum xd şimdi sistemim açıldı bios falan güncelleyip Windows kuracağım inş

Çözüm
Sorununuzun çözülmesine sevindim. Anladığım kadarıyla LED kablosunu reset kısmına takmış olma ihtimaliniz var. Bu da anakartın sürekli reset atmasına ve açılmamasına sebebiyet vermiş olabilir.
Yok hocam bir tane kablo takilmamış adını bilmiyorum o yüzden sorun gözden kaçırmışım :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı