R5 3600 sistemde tarayıcı %100 CPU kullanıyor

AndreasPistiolis

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Valorant oynarken %30 CPU kullanımı olurken, Google Chrome ve Opera'da %90'a çıkıyor Twitter'da video izlerken. Oturup ağlayacağım, dün DDU ile temiz kurulum yapıp, yeni Driver'i yükledim. Ondan sonra oldu. Görev yöneticisinde Opera'nın yanında 18 yazıyor, sekme sayısı mı o bilmiyorum fakat sadece 1 tane sekme açıkken öyle yazıyor.

RX 5600 XT, R5 3600, Prime B450M-K, 2*8 16 GB RAM.

Tarayıcı yüksek CPU tüketirken, SHIFT+ESC kısayolu ile tarayıcı görev yöneticisini açın. Görev yöneticisinin ekran görüntüsünü paylaşın.

Hocam buyur, solu çekemedim. Twitter Yer İşaretleri bölümünde takılıyordum, alttaki de Ekran Kartı İşlemi yazıyor.

Tarayıcı yüksek CPU tüketirken, Shift+ESC kısayolu ile tarayıcı Görev Yöneticisi'ni açın. Görev Yöneticisi'nin ekran görüntüsünü paylaşın.

Eki Görüntüle 1564781

@26318 hocam yardımcı olur musun

Dosya Ekleri

• resim_2022-11-06_192605198.png
    13,5 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Sadece Twitter'da mı yaşanıyor? Hangi uzantıları kullanıyorsunuz?

Sadece Twitter'da mı yaşanıyor? Hangi uzantıları kullanıyorsunuz?
evet sadece twitter'da yaşadım şuan için, valorantta da ufak bir donma oluyor ama problem edecek seviyede değil. Uzantı'dan kastı anlamadım, 1 hafta önce kullandığım neyse şuan için aynı. Ne olduysa driver güncelleme sonrası oldu. Driver güncellemek dışında hiçbir şey yapmadım.

Güncellediğiniz sürücüyü kaldırıp, eski bir sürücüye geçiş yapıp test eder misiniz? Ya da beta sürücüsü de olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…