R5 3600 sistemde The Last of Us 1 nasıl oynanır?

Makaleler
2
Yer
CIA
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / CRUCIAL 3000MHz DDR4 (8X2) 16 GB Ram / WD Blue 500GB NVMe SSD / CORSAIR Carbide Spec Delta / ACER EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms
İnternette araştırdığımda The Last of Us'ın PC'de emülatör ile oynanabileceğini görmüştüm, nasıl yapılacağını açıklayabilir misiniz? Bilgisayarımın performansı ne düzeyde olur?

Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / Crucial 3000MHz DDR4 (8x2) 16 GB RAM.

İnternette araştırdığımda The Last of Us'ın PC'de emülatör ile oynanabileceğini görmüştüm, nasıl yapılacağını açıklayabilir misiniz? Bilgisayarımın performansı ne düzeyde olur?

Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / Crucial 3000MHz DDR4 (8x2) 16 GB RAM.
Emülstörlerin sağı solu belli olmuyor ondan dolayı pek kesin bir şey denmez ama sisteminiz emülatör için iyi gibi. Onun dışında zaten gerekli Ayarlar yapıldığında kolayca oyunlar oynayabiliyor. Ama oyunları oynamak için de disk imajı lazım bunun için de
Romsforever veya Romspure önerebilirim

Emülstörlerin sağı solu belli olmuyor ondan dolayı pek kesin bir şey denmez ama sisteminiz emülatör için iyi gibi. Onun dışında zaten gerekli Ayarlar yapıldığında kolayca oyunlar oynayabiliyor. Ama oyunları oynamak için de disk imajı lazım bunun için de
Romsforever veya Romspure önerebilirim
Hocam bu konuyla ilgili hiç bir şey bilmiyorum Disk İmajı nedir? Detaylı bir video veya rehber falan atabilir misiniz?

Hocam bu konuyla ilgili hiç bir şey bilmiyorum Disk İmajı nedir? Detaylı bir video veya rehber falan atabilir misiniz?
Disk imajı dediğim PS oyunlarının ISO haline dönüşmüş hali. Bazı konsolların oyunları ROM, XCI gibi formatlarda olabilir. Sadece emülatör desteklediğine emin olun yeter. Bundan sonra zaten pek yapacağınız bir şey yok. Yapmanız gereken tek şey oyunu seçip açmanız olacaktır büyük ihtimalle. Benim bildiğim bir video yok ama bilenler büyük ihtimalle belirteceklerdir.

RPCS3, imaj halinde değil normal klasör durumunda oyunu çalıştırıyor. Ayrıca yapmanız gereken ayarlar ve yüklemeniz gereken PS3 Update'i var bunları yaptıktan sonra oyunu oynayabilirsiniz çok büyük bir beklentiniz olmasın ortalama 20-21 FPS falan alırsınız, 10 veya 20 dakikada bir oyun çöker. Bir adet örnek R5 3600 ile gameplay:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RPCS3, imaj halinde değil normal klasör durumunda oyunu çalıştırıyor. Ayrıca yapmanız gereken ayarlar ve yüklemeniz gereken PS3 Update'i var bunları yaptıktan sonra oyunu oynayabilirsiniz çok büyük bir beklentiniz olmasın ortalama 20-21 FPS falan alırsınız, 10 veya 20 dakikada bir oyun çöker. Bir adet örnek R5 3600 ile gameplay:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam hiç uğraşmayayım o zaman yardımlarınız için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı