Dün bilgisayarımı problemsiz bir şekilde ne güzel kullanıyordum. Bugün bilgisayarı açtığımda güncelleştirmeleri denetle seçeneğine tıkladım ve yaklaşık 7-8 dakika civarı güncelleştirme aradı. Normalde birkaç saniyede yeni güncelleştirmeleri bulur ve hızlı bir şekilde kurardı bir anda böyle bir problemle karşılaştım.
Aynı zamanda film izleyeceğim için VLC Player açmaya çalıştım ve açılması yaklaşık 1 dakika sürdü. Tarayıcıları açmaya çalıştım Opera GX, Chrome ve Edge hepsi de tıkladıktan birkaç dakika sonra açıldı.
Tarayıcıları ve VLC'yi kapatıp tekrar açmayı denediğimde hızlı bir şekilde açılıyor ve stabil bir şekilde çalışıyor ama Windows güncelleştirmeleri hala dakikalar sonra buluyor ve bilgisayarı birkaç kere yeniden başlattım her seferinde aynı durum oldu ve bu durum bir anda oldu. Dün kullanırken böyle değildi yardım ederseniz benim için çok iyi olur.
sfc /scannow komutu girin bitince yeniden başlatıp güncellemeleri tekrar denetleyin. Güncelleme varsa yüklesin yoksa denetleme bitince tekrar yeniden başlatıp deneyin.
Hocam sorunu bu sabah yaşamıştım şu anda üzerinden yaklaşık 14 saat geçti. Hiçbir şey yapmamış olmama rağmen şu anda her şey düzgün görünüyor ve güzel işliyor çok şükür ama dediğiniz komutu yine de denemek istiyorum. Durum ortadan kalkmışken ve görünürde bir problem yokken yazdığınız komutu kullanmamda bir sakınca var mı?
sfc /scannow komutu girin bitince yeniden başlatıp güncellemeleri tekrar denetleyin. Güncelleme varsa yüklesin yoksa denetleme bitince tekrar yeniden başlatıp deneyin.
Hocam sorunu bu sabah yaşamıştım şu anda üzerinden yaklaşık 14 saat geçti. Hiçbir şey yapmamış olmama rağmen şu anda her şey düzgün görünüyor ve güzel işliyor çok şükür ama dediğiniz komutu yine de denemek istiyorum. Durum ortadan kalkmışken ve görünürde bir problem yokken yazdığınız komutu kullanmamda bir sakınca var mı?