R5 3600 sisteme 6000 TL ekran kartı önerisi

Bütçe
8000

Yiğit Gürhan

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

İşlemci: AMD Ryzen 5 3600
İşlemci soğutucu: Sytche Fuma 2
Anakart: MSI B450M Bazooka Max Wi-Fi
Kasa: Corsair 275R Airflow
RAM: HyperX 2x8 3600 MHz
Depolama: Samsung EVO M.2 SSD 500 GB
PSU: XPG PYLON 650W
Monitör: Xiaomi Mi Curved BHR4269GL 34"

Sistem bu şekilde.

Arkadaşlar bu monitörün çözünürlüğü 3440x1440. Bu sistemi oyun oynamak içinde kullanacağım. Film, dizi izlemek için de kullanırım. Çok ağır oyunlar oynamıyorum. İleriye dönük bir ekran kartı bakıyorum ama hiçbir yerde stok yok. Olanlarda da fiyatlar ciddi pahalı. İkinci el bir şey de düşünebilirim duruma göre. Bütçemi zorlayacağım ama şu an kafamda 6000 civarı birşey bakmak var çok iyi ekran kartı bulursak, gerekli olursa 8000'e kadar zorlayabilirim. Tavsiyeleriniz nedir?

Merhaba arkadaşlar.

Sistem bu şekilde.

Arkadaşlar bu monitörün çözünürlüğü 3440x1440. Bu sistemi oyun oynamak içinde kullanacağım. Film, dizi izlemek için de kullanırım. Çok ağır oyunlar oynamıyorum. İleriye dönük bir ekran kartı bakıyorum ama hiçbir yerde stok yok. Olanlarda da fiyatlar ciddi pahalı. İkinci el bir şey de düşünebilirim duruma göre. Bütçemi zorlayacağım ama şu an kafamda 6000 civarı birşey bakmak var çok iyi ekran kartı bulursak, gerekli olursa 8000'e kadar zorlayabilirim. Tavsiyeleriniz nedir?
Ne 2.el ne de sıfır alabilirsin direkt hazır sistem almalıydın en başta başka yolu yok..

Merhaba arkadaşlar.

Sistem bu şekilde.

İyi bir şey almak istiyorsan en az 1 seneyi gözden çıkar. Eğer çok gerekli ise 2. elde rx 470 vs. alıp ileride elden çıkarabilirsin.

Alıcağım ekran kartı ultra-wide ve 2k'da gerekli performansı verebilmeli 3060Tİ stoklara giricek dediler fakat böyle birşey gözükmüyor,10 bin tl nin altında da yok gibi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı