R5 3600 sisteme ekran kartı önerisi

Bütçe
12000

Özgürr01

Centipat
Daha fazla  
İyi günler fotoğrafta belirttiğim sistemime ekran kartı alacağım(sıfır tercihimdir). Bütçem 12K ya kadardır. İşlemciyle darboğaz yapmayacak beni 3-4 sene üzmeden götürebilecek bir ekran kartı bakıyorum. Oynadığım oyunlar: CS2, GTA 5, Elden Ring, LoL.
Galax marka bir ekran kartı gördüm iki yıl içinde birebir değişim garantisi de hoşuma gitti. AMD ekran kartı hiç kullanmadım NVIDIA'ya çok alışığım arayüz vs olarak.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-05-29-07-38-19-431_com.google.android.youtube-edit.jpg
    244,3 KB · Görüntüleme: 33
12K bütçede alacağınız kart sizdeki 3060'dan pek farklı olmayacaktır en tepe 4060 olur. 0 sistemle alınmış kutulu 22-23 ay garantili 4060 Ti bakabilirsin. 2. ele kayarsan 6800XT alabilirsin ama 1080p de paşalar gibi darboğaz yapar, VSR ile 2K-4K da kullanabilirsin.

Hocam ben ekran kartımdan gayet memnundum diğer açtığım konulara bakarsanız mağdur edildiğim ve işlemin uzun süreceğini bildiğim için aslında idarelik bir ekran kartı arıyorum.

ekranım 165hz 1080p. Darboğaz yapmayacak ekran kartı bulunmaz mı bu sisteme?

Evet şimdi baktım konuya. 4060 Galax alabilirsin veya dediğim gibi 22-23 ay garantili sistem çıkması sıfır ayarında 4060 Ti.

Şu an için Galax tarafına sıcak bakıyorum. 2 yıl içerisinde birebir değişim garantisi çok cazip. ancak asus gibi msi gibi etki gösterir mi 4060 ekran kartı?

Teşekkürler.

Arkadaşlar ekran kartı araştırırken şunu fark ettim. Benim oynadığım oyunlar belli: CS2, GTA 5, LoL, Elden Ring. Bozulan ekran kartım RTX 3060 12 GB ancak hiç RTX özelliğini kullanmaya ihtiyaç duymadım. 4000 serisinde DLSS özelliği varmış. Oynadığım oyunlarda DLSS seçeneği de yok zaten. Bunu göz önünde bulundurunca yine de Galax RTX 4060 8 GB almak mantıklı mıdır?

Son düzenleme:

12K bütçede pek bir alternatifi yok 0 olarak.
RX 7600 XT Fiyatları | En Ucuzu Akakçe bir 7600XT var, o da 4060'dan az daha güçlü ama 4060 Ti'dan güçsüz VRAM'i ile göz boyayan ama kullanmak istesen muhtemelen hepsini kullanamayacağın bir kart. Saf kas gücü istiyor ve render vs yapmam diyorsan alınır.

Hocam alacağım kartı karar vermiş bulunuyorum. AMD'nin RX 7700 XT modeli. Bu ekran kartını alıp uzun yıllar sorunsuz şekilde kullanmayı düşünüyorum. İlerleyen yıllarda da işlemcimi yükselteceğim. Sizce nasıl bir karar?

7700XT alacaksanız mükemmel. 7600XT de guzeldr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…