R5 3600 sisteme PSU önerisi

Bütçe
300-350
@Rafies

Burada kötü bir karar verirsiniz. Tüm sistemden elektrik geçirecek ürün için kolaya kaçmamak gerekir.
Tamam iyi güzel hoş da zaten elimde bulunan eski 400w Frisby marka powerle gerek yüksek voltajda gerekse düşük voltajda stres testinden geçiriyorum zaten sistemi. Sistem öyle aşırı güç istemiyor. Ayrıca size attığım marakalar everest, gametech, rampage gibi ürünler de değil. PSU çok kaliteli olsun dersem işlemciyi yakacağım. Soğutucu alabilmek için bütçeyi ortalmaya çalıştıkça herkes kafasına göre 50-100 arttırıyor. Benim bu durumda alabileceğim en mantıklı ürün hangisi olur diyorum ben.
 
@Rafies

Bu forumda vaktini uzun süredir harcayan çoğu kullanıcı, "kendisine alıyormuş" gibi hareket ederek ürün sunar. Ve uyarılarını da buna göre yapar. Frisby, Gametech gibi ürünler kullanıp sorun yaşamayan kimseler vardır. Sizde bunlardan biri olabilirsiniz. Ancak bu markaların ürünlerinde kalite eksikliği aşikardır. Size 500 TL'ye çıkın demiyorum. 50 TL fazla ile daha güvenilir bir ürün alınabilir mi? Evet. He almak istemiyor musunuz? Size kalmış tabii ki.

Ayrıca paylaştığınız ürünlerden: FSP'nin o serisi vasatın altında yer almakta. High Power için en azından Eco serisi makul olur. Sharkoon olarak paylaştığınız ise zaten mimlenmiş bir ürün ve ciddi risk teşkil ediyır.
 
Son düzenleme:
Bütçeye en uygun ;

SHP650 V2 almayınız. VS2012 ile aynı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı