ahmet71 Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #1 TUF B450 PLUS anakartım var. İşlemci R5 3600, tırnaklara oturmuyor. Yüksekte kalıyor tırnaklar. Dosya Ekleri 16101003512111326816553985910754.jpg 175,4 KB · Görüntüleme: 294
Çözüm T T Tek7HackDedi 8 Ocak 2021 ahmet71 dedi: Şu an bilgisayarcı ya götürme şansım yok uzaktayım. Genişletmek için tıkla... O fan AM4 ile uyumlu. ahmet71 dedi: Soğutucunun içinden aparat gelmedi bende anakartınkini taktım. Genişletmek için tıkla... Takabilirsin. ahmet71 dedi: Bayaa bir fark var ama AM4 uyumluda zarar gelir diye korkuyom. Genişletmek için tıkla... Bir zarar gelmez. Snowman soğutuculuları takmak zor oluyor zaten. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yu izleyip nasıl montajlaman gerektiğine bakabilirsin.
ahmet71 dedi: Şu an bilgisayarcı ya götürme şansım yok uzaktayım. Genişletmek için tıkla... O fan AM4 ile uyumlu. ahmet71 dedi: Soğutucunun içinden aparat gelmedi bende anakartınkini taktım. Genişletmek için tıkla... Takabilirsin. ahmet71 dedi: Bayaa bir fark var ama AM4 uyumluda zarar gelir diye korkuyom. Genişletmek için tıkla... Bir zarar gelmez. Snowman soğutuculuları takmak zor oluyor zaten. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yu izleyip nasıl montajlaman gerektiğine bakabilirsin.
karaliovski Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 779 Çözümler 2 8 Ocak 2021 #2 Biraz zorlaman lazım AM4 uyumlu diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS ahmet71 Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #3 karaliovski dedi: Biraz zorlaman lazım AM4 uyumlu diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bayaa bir fark var ama AM4 uyumluda zarar gelir diye korkuyom. Artı 0 Eksi
karaliovski dedi: Biraz zorlaman lazım AM4 uyumlu diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bayaa bir fark var ama AM4 uyumluda zarar gelir diye korkuyom.
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.796 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #4 ahmet71 dedi: TUF B450 PLUS anakartım var. İşlemci R5 3600, tırnaklara oturmuyor. Yüksekte kalıyor tırnaklar. Genişletmek için tıkla... Soğutucunun içinden çıkan sabitleme aparatımı takılı anakart da yoksa anakartın üstünde gelen mi? Artı 0 Eksi
ahmet71 dedi: TUF B450 PLUS anakartım var. İşlemci R5 3600, tırnaklara oturmuyor. Yüksekte kalıyor tırnaklar. Genişletmek için tıkla... Soğutucunun içinden çıkan sabitleme aparatımı takılı anakart da yoksa anakartın üstünde gelen mi?
KS KS ahmet71 Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #5 06 Fil Necati dedi: Soğutucunun içinden çıkan sabitleme aparatımı takılı anakart da yoksa anakartın üstünde gelen mi? Genişletmek için tıkla... Soğutucunun içinden aparat gelmedi bende anakartınkini taktım. Artı 0 Eksi
06 Fil Necati dedi: Soğutucunun içinden çıkan sabitleme aparatımı takılı anakart da yoksa anakartın üstünde gelen mi? Genişletmek için tıkla... Soğutucunun içinden aparat gelmedi bende anakartınkini taktım.
karaliovski Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 779 Çözümler 2 8 Ocak 2021 #6 Zaten soğutucunun içinden apart çıkmasa bile takılıyor diye biliyorum, biraz zorlamayı dene bir şey olmuyacaktır. ahmet71 dedi: Bayaa bir fark var ama AM4 uyumluda zarar gelir diye korkuyom. Genişletmek için tıkla... Yada bekleyin bir bilgisayarcıya taktırın korkuyorsanız. Artı 0 Eksi
Zaten soğutucunun içinden apart çıkmasa bile takılıyor diye biliyorum, biraz zorlamayı dene bir şey olmuyacaktır. ahmet71 dedi: Bayaa bir fark var ama AM4 uyumluda zarar gelir diye korkuyom. Genişletmek için tıkla... Yada bekleyin bir bilgisayarcıya taktırın korkuyorsanız.
KS KS ahmet71 Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #7 karaliovski dedi: Zaten soğutucunun içinden apart çıkmasa bile takılıyor diye biliyorum, biraz zorlamayı dene bir şey olmuyacaktır. ya da bekleyin bir bilgisayarcıya taktırın korkuyorsanız. Genişletmek için tıkla... Şu an bilgisayarcı ya götürme şansım yok uzaktayım. Artı 0 Eksi
karaliovski dedi: Zaten soğutucunun içinden apart çıkmasa bile takılıyor diye biliyorum, biraz zorlamayı dene bir şey olmuyacaktır. ya da bekleyin bir bilgisayarcıya taktırın korkuyorsanız. Genişletmek için tıkla... Şu an bilgisayarcı ya götürme şansım yok uzaktayım.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 8 Ocak 2021 #8 ahmet71 dedi: Şu an bilgisayarcı ya götürme şansım yok uzaktayım. Genişletmek için tıkla... O fan AM4 ile uyumlu. ahmet71 dedi: Soğutucunun içinden aparat gelmedi bende anakartınkini taktım. Genişletmek için tıkla... Takabilirsin. ahmet71 dedi: Bayaa bir fark var ama AM4 uyumluda zarar gelir diye korkuyom. Genişletmek için tıkla... Bir zarar gelmez. Snowman soğutuculuları takmak zor oluyor zaten. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yu izleyip nasıl montajlaman gerektiğine bakabilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
ahmet71 dedi: Şu an bilgisayarcı ya götürme şansım yok uzaktayım. Genişletmek için tıkla... O fan AM4 ile uyumlu. ahmet71 dedi: Soğutucunun içinden aparat gelmedi bende anakartınkini taktım. Genişletmek için tıkla... Takabilirsin. ahmet71 dedi: Bayaa bir fark var ama AM4 uyumluda zarar gelir diye korkuyom. Genişletmek için tıkla... Bir zarar gelmez. Snowman soğutuculuları takmak zor oluyor zaten. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yu izleyip nasıl montajlaman gerektiğine bakabilirsin.
KS KS ahmet71 Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #9 Nasıl yapacağım. Dosya Ekleri 16101024167893104077025164102281.jpg 192,2 KB · Görüntüleme: 72 Artı 0 Eksi
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 8 Ocak 2021 #10 ahmet71 dedi: Nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Öncelikle diğer kabloları bir kenara çek. Çok kalabalık gözüküyor. Sonra da şu video da ki gibi tak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
ahmet71 dedi: Nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Öncelikle diğer kabloları bir kenara çek. Çok kalabalık gözüküyor. Sonra da şu video da ki gibi tak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et