R5 3600 soğutucu önerisi

İsa Takmaz

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar arkadaşlar. R5 3600 için iyi bir hava soğutucu önerir misiniz? RGB'li şık güzel duran. Aynı zamanda iyi bir soğutucu.

Son düzenleyen: Moderatör:
300TL civarına işlemci yanında gelen ve hiç kullanmayıp direkt satanlar var Wraith Prism'ini. Hem low profile tarzı olması hem de anakarta da hava bastığı için o fiyat bandında tercih edilebilir diye düşünüyorum. 300TL civarına zaten şu dolar kuru ile pek güzel RGB soğutucular gelmiyor. Bütçe belirtirseniz ve kule tipi istiyorsanız yardımcı olabilirim.

Kule tipi daha mı iyi? Daha iyiyse kule tipi olsun. 300-500tl arası maksimum. Şık dursun rgp olsun birde.

Xigmatek Windpower WP 1266 EN42388 İntel/Amd Tümü 120mm AT120 Rainbow PWM Fan Fan CPU Soğutucu - Segment Bilgisayar Şöyle bir soğutucu var ancak Wraith MAX bile bundan iyi diye hatırlıyorum. Karşılaştırma videosu vardı sanırım PC HOCASI Youtube kanalında.

https://www.hepsiburada.com/zalman-...4zjiZhE_7RSO0q4shsbZ7ok9VQfOdcmEaAs21EALw_wcB Böyle de bir model var ve muhtemelen daha iyidir. Ayrıca kasaya monte edildiğinde size bakan kısmının ışıkları daha iyi sanki.

RGB'den çıkarsanız Freezer 34 DUO alıp ömürlük kullanabilirsiniz. Neredeyse bahsettiğim üçünün toplamı kadar iyidir

NOT: Freezer 34 DUO o kadar iyi bir soğutucu ki 3960X all core OC yapılıp 275W güç tükettiğinde bile 86 derece altında tutabildiğini izlemiştim. Yani 3900X gibi işlemciler için bile rahatlıkla kullanılabilir. 3700X'inizi stok şekilde kullanırken fanlarınızın hızı %50'i geçmeden dönecek muhtemelen, yani hiç ses duymayacaksınız (ciddi anlamda aşırı sessiz şekilde).

Rgp den vazgeçtim. Bunu incelicem teşekkürler

@İsa Takmaz Şaka gibi fiyat. Stoklarda yok biliyordum. Sağda solda 500+ fiyatla satılıyordu. Düşünmeden çekin derim. Ben bile yükseldim şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…