R5 3600 ve GTX 750 Ti sistem nasıldır?

yepn9ne

Femtopat
Öncelikle herkese merhabalar. Malum doların da biraz düşmesi ile bir bilgisayar toplamayı planlıyorum. Ancak bütçem kısıtlı ve sistemimi yanında bir de monitör alacağım. Valorant ve CS:GO oynuyorum -biliyorsunuz ki bu oyunlar CPU ağırlıklı oyunlar-. Elimde de GTX 750 Ti var ve ben şimdilik idare edebilirim diye düşünüyorum. Aklımdaki sistem şu:

Ryzen 5 3600.
Gigabyte B450M S2H.
3600 MHz 16 GB(8×2) RAM bellek.
FSP Hydro HD500 500W 80+ PSU.
Sorum şu ki bu sistem bana ekran kartından dolayı sıkıntı yaratır mı? 200 FPS almam için yeterli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkese merhabalar. Malum doların da biraz düşmesi ile bir bilgisayar toplamayı planlıyorum. Ancak bütçem kısıtlı ve sistemimi yanında bir de monitör alacağım. Valorant ve CS:GO oynuyorum -biliyorsunuz ki bu oyunlar CPU ağırlıklı oyunlar-. Elimde de GTX 750 Ti var ve ben şimdilik idare edebilirim diye düşünüyorum. Aklımdaki sistem şu:

Ryzen 5 3600.
Gigabyte B450M S2H.
3600 MHz 16 GB(8×2) RAM bellek.
FSP Hydro HD500 500W 80+ PSU.
Sorum şu ki bu sistem bana ekran kartından dolayı sıkıntı yaratır mı? 200 FPS almam için yeterli mi?

Monitörünüz 144+ değilse 200 FPS ihtayıcınız olmamalı bence.
Gtx 560ti ile 130'a yakın alıyordum ben yanlış hatırlamıyorsam

i3-10100F tercih edin bence, CPU ağırlıklı programlar kullanacaksanız.

İşlemci:

Anakart:

Render vs. yapılmayacak ise 10400F + B460 tercih et.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı