R5 3600 ve RTX 2060 Sistem Ekran Gidip Gelme Sorunu

Görkem şaşar

Centipat
Bilgisayarımda görüntü gitmesi oluyor 2-3 saniyelik olan bir şey ve arkada işlemler devam ediyor sadece görüntü gidiyor geri geliyor. Mesela elektrikli süpürgeyi çalıştırdığında gidiyor böyle durumlarda sebebi ne olabilir? Akım korumalı priz aldım onla da denedim gene oluyor.

Bilgisayar sistem özellikleri:

AMD Ryzen 5 3600.
ASUS TUF Gaming B450-PLUS.
ASUS ROG STRIX RTX 2060 OC.
16 GB RAM.
256 GB Samsung M.2 SATA SSD.
Xigmatek X Power 650 Watt 80 Plus.
Monitör: ASUS VG248QE.

Son düzenleyen: Moderatör:

Birşey soracam aynısı bende de oluyor. Bende R5 2600 kullanıyorum. Bugün Chrome' de işlem yaparken, mouse imleci dondu. Daha sonra ekran gidip geldi. Ekranın tam ortasında HDMI 1 yazdı. Sizde de aynısı oldu mu ?

Birşey soracam aynısı bende de oluyor. Bende R5 2600 kullanıyorum. Bugün Chrome' de işlem yaparken, mouse imleci dondu. Daha sonra ekran gidip geldi. Ekranın tam ortasında HDMI 1 yazdı. Sizde de aynısı oldu mu ?
Hayır bende öyle olmuyor maus donuyor takılmalar başlıyor reset atıyorum geciyor ama 1 2 haftadır olmadı gözüm değmesin.

Hayır bende öyle olmuyor maus donuyor takılmalar başlıyor reset atıyorum geciyor ama 1 2 haftadır olmadı gözüm değmesin.

Bende de sadece mouse donuyor. Daha sonra ekran geri geliyor. Hdmi 1 yazısı çıkıyor. Sanırım ekran kartı driveri ile ilgili benim sorunum. Rx460 kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…