Kise
Decapat
Öncelikle merhaba arkadaşlar.
Ben yakın zamanda bilgisayar toplayacağım, fakat alacağım parçalar konusunda çok kararsız kalıyorum açıkcası biraz endişeleniyorum tam performans vermezse diye falan çok araştırma yaptım bu konu hakkında ama yardımcı olabilecek kimseyi bulamadım ben de foruma yazmaya karar verdim.
Bunları almayı düşünüyorum ekran kartı ve anakart beni çok ikilimde biraktı karar veremedim Gigabyte anakartlar da çok iyi ama en iyi BIOS MSI diye biliyorum hiç sıkıntı yaşatmayacak ve ASUS ROG STRIX anakartlar da çok güzel hangisini önerirsiniz.
Çok arada kalıyorum şimdiden teşekkür ederim.
Ben yakın zamanda bilgisayar toplayacağım, fakat alacağım parçalar konusunda çok kararsız kalıyorum açıkcası biraz endişeleniyorum tam performans vermezse diye falan çok araştırma yaptım bu konu hakkında ama yardımcı olabilecek kimseyi bulamadım ben de foruma yazmaya karar verdim.
- İşlemci: AMD Ryzen 3600.
- Anakart: MSI X570'a Pro / Tomahawk Max / Mortar Max / (ana kart a çok takılı kaldım)
- Ekran kartı: MSI RTX 2060 Super Gaming X 8G | MSI RTX 2070 trifrozer 8G (Şimdi ekran kartı: neredeyse ikisi de aynı fiyat ama hangisini alacağımı karar veremedim işlemci ile sıkıntı çıkarır mı ya da anakart ile mi o yüzden bunda da kararsız kaldım
)
- RAM: Ripjaws 3600MHz 16(2x8GB) CL16.
- Kasa: MSI 101M.
- Sıvı soğutma: Cooler Master 240mm işlemci soğutucu.
- SSD: Samsung 970 Evo 500 GB.
- Monitor: MSI Optix 144 Hz FreeSync Gaming monitor.
Bunları almayı düşünüyorum ekran kartı ve anakart beni çok ikilimde biraktı karar veremedim Gigabyte anakartlar da çok iyi ama en iyi BIOS MSI diye biliyorum hiç sıkıntı yaşatmayacak ve ASUS ROG STRIX anakartlar da çok güzel hangisini önerirsiniz.
Çok arada kalıyorum şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: