R5 3600 ve RTX2070 Super sistem 20.000 TL'ye alınır mı?

Öncelikle merhaba herkese, ben normalde sistem toplayacaktım fakat babamın bir arkadaşı satacakmış, fiyatına da 20 bin TL dedi monitor de icinde. Sizce bu fiyata alınır mı? Oyun performansı falan nasıldır?

Eki Görüntüle 1965495

Eki Görüntüle 1965496

Eki Görüntüle 1965497

Eki Görüntüle 1965498
Kankam, bu paraya bu sistem kesinlikle alınmaz! Bir nevi kazıklıyor adam sizi. O fiyata RTX 3060TI, R5 5600'lü bir sisteme bakmanızı tavsiye ederim. Sizin için çok daha iyi bir yatırım olacaktır.

Bu sistemi ve monitörü alıp geç dostum.

Bu sistemi ve monitörü alıp geç dostum.

Çok sağ olun hocam sizler olmasanız o paraya alacaktım masaüstünü peki ben bu toplama kasayı aldığımda ayrı olarak bir şey almama gerek var mı soğutucu falan.

Alınmaz.
Bu arada

1696333086938.png

Benim bildiğim 4 slotlu anakartta Dual channel 2.ve 4.sokete takılır bu nasıl olmus.

Çok sağ olun hocam sizler olmasanız o paraya alacaktım masaüstünü peki ben bu toplama kasayı aldığımda ayrı olarak bir şey almama gerek var mı soğutucu falan.

Hayır her şeyi içinde geliyor.(monitör hariç)

Ekran kartı montajsız olarak gelecek, YouTube üzerinden nasıl takıldığını izleyip kolayca takabilirsin aşırı kolay bir şey zaten. Onun haricinde sisteme bir şey yapmana gerek yok her şey kurulu geliyor.

Monitörü de kablolarıyla bağlayacaksın ki o da kolay.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı