R5 3600 ve RTX3060 için 500W yeterli mi?

@Commodore 64
Tekrar ediyorum: Videonun 10:55-11:05 aralığında da sistemin stabil olmadığını söylemişler.

Kaldı ki bu videolarda genelde yapıldığı şekliyle tüm oyuncular bilgisayarı açıp da lak diye sadece oyuna girmez. (Arka planda çalışan skype, ts, messenger, chrome ve hatta video kaydedici gibi programları da ekleyelim bunlara...)

Sen istersen bu deneyi yapmakta özgürsün tabi ki. Ne diyebilirim dostum? Bol şans. Lütfen dediğim gibi 1-2 sene bir zaman kullanabilirsen o sistemi sonuçları bizimle (özellikle benimle) de paylaşmayı ihmal etme...
Neyse daha fazla tartışmayacağım
Peki dostum, sen bilirsin.

@Commodore 64
Tekrar ediyorum: Videonun 10:55-11:05 aralığında da sistemin stabil olmadığını söylemişler.

Kaldı ki bu videolarda genelde yapıldığı şekliyle tüm oyuncular bilgisayarı açıp da lak diye sadece oyuna girmez. (Arka planda çalışan skype, ts, messenger, chrome ve hatta video kaydedici gibi programları da ekleyelim bunlara...)

Sen istersen bu deneyi yapmakta özgürsün tabi ki. Ne diyebilirim dostum? Bol şans. Lütfen dediğim gibi 1-2 sene bir zaman kullanabilirsen o sistemi sonuçları bizimle (özellikle benimle) de paylaşmayı ihmal etme...

Peki dostum, sen bilirsin.

Ben MSI RTX 2060 Ventus O.C'yi ve ASUS ROG STRiX GTX 1060 6GB O.C versiyonlarını 500 Watt güç kaynağı ile kullandım bir sıkıtısını yaşamadım.

Hatta güç kaynağı tam olarak 500Watt veremiyordu. Eğer yanlış hatırlamıyorsam 450Watt civarlarında bir şey veriyordu 12Volt kanalı.

Markası da 500Watt Thermaltake litepower'dı.

Tamam da bahsettiğin durum geçmiş zaman için çok da anormal değil gibi dostum.

1631478210829.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı