O bütçeye R5 5600X 2060/1660 Super toplanabilir.
Hocam 9000'e doğru RTX 2070 bile zorlanır. Ayrıca bu fiyatta bence i5 10400 daha mantıklı. Ryzen 3600'ler bayağı zamlandı.
O bütçeye R5 5600X 2060/1660 super toplanabilir.
Tam aradığını buldum.
İşlemciyi 3600X yap.Aquarius 5A - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Anakartı B450M-A PRO Max yap.
Ekran kartını Palit 2060 Super Dual yap.
Belleği Crucial Ballistix 2x8 3200MHz yap.
SSD'yi Crucial MX500 yap.
Toplam;
Eki Görüntüle 734892
Hayırlı olsun. Kalan paraya cips falan alırsın, can boğazdan geçer nasıl olsa.
Bunu ben attım zaten, yukarıda söylediğim daha iyi.
Akakçe olmaz mı?Bir siteden toplayıp atabilir misiniz?
Akakçe olmaz mı?
Hocam ya 5600X düşünün ya da RTX 2060 Super ya da RTX 2070 bu bütçeye sığar. Attığım sistem maksimum performansı alcağın şekilde sadece PSU'dan emin değilim oda belli bir kalitede diye biliyorum.
Hocam yukarıda demiştim, sistem montajını bilmiyorum ve uğraşmak istemiyorum. O yüzden bir siteden hazır olarak almayı tercih ediyorum.
Eksik söylemişim arkadaşlar bu bütçeye monitör de dahil. Yani 8K PC, 1K monitör. Pardon![]()
Almadıysanız öneride bulunabilirimHocam yukarıda demiştim, sistem montajını bilmiyorum ve uğraşmak istemiyorum. O yüzden bir siteden hazır olarak almayı tercih ediyorum.
Eksik söylemişim arkadaşlar bu bütçeye monitör de dahil. Yani 8K PC, 1K monitör. Pardon
Arkadaşlar şöyle bir şey yaptım. Fiyatı 7, 440TL. Hem ileride daha iyi bir GPU'da takabilirim. Zaten 1660 Ti beni götürür uzun süre. Nasıl olmuş?
Almadıysanız öneride bulunabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.