system32exec Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 3.290 Çözümler 14 28 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar masaüstün de gezinirken, video izlerken falan ekranın kenarın da göstergeler duracak şekilde sıcaklıkları gösteren bir program var mı? Hem oyun içi gösterecek hem de her yerde gezinirken kısacası her yerde işte. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2022
Arkadaşlar masaüstün de gezinirken, video izlerken falan ekranın kenarın da göstergeler duracak şekilde sıcaklıkları gösteren bir program var mı? Hem oyun içi gösterecek hem de her yerde gezinirken kısacası her yerde işte.
system32exec Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 3.290 Çözümler 14 28 Şubat 2022 #3 Silinen üye dedi: MSI Afterburner var. Genişletmek için tıkla... O sadece oyunlar da göstermiyor mu ?
Silinen üye dedi: MSI Afterburner var. Genişletmek için tıkla... O sadece oyunlar da göstermiyor mu ?
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 28 Şubat 2022 #4 system32exec dedi: O sadece oyunlar da göstermiyor mu? Genişletmek için tıkla... Normal, masaüstündeyken de gösteriyor diye biliyorum.
system32exec dedi: O sadece oyunlar da göstermiyor mu? Genişletmek için tıkla... Normal, masaüstündeyken de gösteriyor diye biliyorum.
system32exec Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 3.290 Çözümler 14 28 Şubat 2022 #5 Silinen üye dedi: Normal, masaüstündeyken de gösteriyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Her yerde gösteriyor mu ? tarayıcılar da gezinirken, video izlerken + oyunlar da bana üçü bir arada lazım.
Silinen üye dedi: Normal, masaüstündeyken de gösteriyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Her yerde gösteriyor mu ? tarayıcılar da gezinirken, video izlerken + oyunlar da bana üçü bir arada lazım.
Artyom Alekseyevich Kilopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 4.600 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #6 Ctrl + Shift + O deneyin.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 28 Şubat 2022 #7 system32exec dedi: Her yerde gösteriyor mu? Tarayıcılar da gezinirken, video izlerken + oyunlar da bana üçü bir arada lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam onu bilmiyorum, gidip test edebilirsin sonuçta değeri gösteriyor. Yani her yerde gösteriyor olması lazım.
system32exec dedi: Her yerde gösteriyor mu? Tarayıcılar da gezinirken, video izlerken + oyunlar da bana üçü bir arada lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam onu bilmiyorum, gidip test edebilirsin sonuçta değeri gösteriyor. Yani her yerde gösteriyor olması lazım.
system32exec Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 3.290 Çözümler 14 28 Şubat 2022 #8 Artyom Alekseyevich dedi: Ctrl + Shift + O deneyin. Genişletmek için tıkla... Nerede deneyeceğim ? direkt masaüstün de bastım birşey olmadı
Artyom Alekseyevich dedi: Ctrl + Shift + O deneyin. Genişletmek için tıkla... Nerede deneyeceğim ? direkt masaüstün de bastım birşey olmadı
emirhan4141 Megapat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 738 Çözümler 4 28 Şubat 2022 #9 system32exec dedi: Nerede deneyeceğim? Direkt masaüstün de bastım bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Alt + r yapın performans kısmından ölçüm katmanlarını göstere basın.
system32exec dedi: Nerede deneyeceğim? Direkt masaüstün de bastım bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Alt + r yapın performans kısmından ölçüm katmanlarını göstere basın.
system32exec Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 3.290 Çözümler 14 28 Şubat 2022 #10 emirhan4141 dedi: Alt + r yapın performans kısmından ölçüm katmanlarını göstere basın. Genişletmek için tıkla... MSI afterburner'da mı yapacağım bunu ? normal şekil de yapıyorum tepki yok detaylı anlatsan biraz
emirhan4141 dedi: Alt + r yapın performans kısmından ölçüm katmanlarını göstere basın. Genişletmek için tıkla... MSI afterburner'da mı yapacağım bunu ? normal şekil de yapıyorum tepki yok detaylı anlatsan biraz