R5 3600 vs i5 10600KF sistem

Chuazia

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 hazır sistem buldum acaba hangisini almalıyım ya da hangisi daha iyi?
Linker: NOT: HANGI SISTEM DAHA IYIDIR MODLAR DEGISTIRDI BASLIGI SORU BU
SISTEM ONEREBILIRSINIZ

amd olanda kendi fanı var

Son düzenleme:
Aslında ben sistemleri soruyorum nedense modlar degistirdi baslıgı oysa yazmıstım hangi sistem daha iyi diye çok sacma :/ herneyse hangisi daha iyi amd olanda kendi fanı var bu arada

3600'ün rakibi 10400 dür. 10600KF biraz daha iyi bir işlemci. Normalde OC yapılan bir işlemci fakat anakart desteklemediği için o sisteme OC yapılamaz. F/P olarak da düşünürsek 3600 daha mantıklı olabilir.

Arkadaşlar 2 hazır sistem buldum acaba hangisini almalıyım ya da hangisi daha iyi?
Linker:

10600KF sistemin tek artısı bana göre 10600KF'nin ta kendisi, diğer şeylere bakıyorum R5 3600 sistem daha önde görünüyor.

AMD sistemi:

Anakart--> B550M S2H (olması daha iyi fakat illa zorunlu değil)
RAM--> G.Skill 16 GB(2x8) Ripjaws V 3600MHz CL18

Değişimlerini yaparak alsanız güzel olur. Bir de soğutucu alabilirsiniz işlemci için malum stok soğutucu çok da yeterli değil. Bu şekilde iki sistem de yakın fiyatlara sahip oluyor. F/P olarak R5 3600 sistem daha önde parça kalitesi olarak da daha iyi durumda.

Ben 10600KF tercih ederdim. Sebebi Ryzen 3600 işlemci ile olan savaşı değil de o sistemin içinde Gigabyte markasının ne malı olursa olsun o gıcığıma gidiyor. Programından tut ürettikleri malzemeye kadar.

10600KF sistemin tek artısı bana göre 10600KF'nin ta kendisi, diğer şeylere bakıyorum R5 3600 sistem daha önde görünüyor.

AMD sistemi:

Anakart--> B550M S2H (olması daha iyi fakat illa zorunlu değil)
RAM--> G.Skill 16 GB(2x8) Ripjaws V 3600MHz CL18

Değişimlerini yaparak alsanız güzel olur. Bir de soğutucu alabilirsiniz işlemci için malum stok soğutucu çok da yeterli değil. Bu şekilde iki sistem de yakın fiyatlara sahip oluyor. F/P olarak R5 3600 sistem daha önde parça kalitesi olarak da daha iyi durumda.
acaba biraz daha sey sora bilirmiyim linklerle birlikte birkac linkim var hangisini tavsiye edersiniz
linkler:
bu kadar bütce en fazla 11000 tl sizde baska kasalar tavsiye edebilirsiniz
O amd sistemi alacağına 700 lira daha koyup 3060 ti olan sistemi alabilirsin.

NOT: Geçen hafta 11.500 e kendim satın aldım.
baska sistem önerirmisin malum en fazla 11000 tl oluyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı