Denedim olmadı hocam , yaklaşık 5 6 gündür Fortnite oynarken fps drop yiyordum , ekran kartını falan güncelledim format attım ama sorun cpu da sanırım .Güç seçeneklerinden yüksek performans yapabilirsin belki düzelir.
Denedim olmadı hocam, yaklaşık 5 6 gündür Fortnite oynarken FPS düşmesi yiyordum, ekran kartını falan güncelledim format attım ama sorun CPU da sanırım.
Sıcaklıklar normal , sanırım biosu sıfırlamam gerekiyor ama onun içinde bios şifremi bilmiyorum.Sıcaklıklar?
Hocam şimdi baktım , oyun açıkken 95 dereceye çıktığı için kendini soğutmaya çalışıyor , nasıl düzelir bi fikriniz var mı acaba , son 6 gündür falan böyle boşta da 73 derecede çalışıyor masaüstüSıcaklılar ne alemde?
Soğutucuyu doğru taktığınıza emin misiniz?Termal macun en son ne zaman yenilendi?Sıcaklıklar normal , sanırım biosu sıfırlamam gerekiyor ama onun içinde bios şifremi bilmiyorum.
Hocam şimdi baktım , oyun açıkken 95 dereceye çıktığı için kendini soğutmaya çalışıyor , nasıl düzelir bi fikriniz var mı acaba , son 6 gündür falan böyle boşta da 73 derecede çalışıyor masaüstü
bilgisayarı alalı 1 yıl 3 ay falan oluyor daha yenilemedim , soğutucuyuda ellemedim normal duruyor.Soğutucuyu doğru taktığınıza emin misiniz?Termal macun en son ne zaman yenilendi?
Kontrol eder misiniz vidaları falan oturmuş mu?bilgisayarı alalı 1 yıl 3 ay falan oluyor daha yenilemedim , soğutucuyuda ellemedim normal duruyor.
Hocam ona bakarım , fakat acaba başka bir şey sebep oluyor olabilir mi ?Kontrol eder misiniz vidaları falan oturmuş mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.