K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.196 11 Temmuz 2020 #31 267345 dedi: Freeesync monitörde aslında G sync de kullanabilirsin Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl yapıcaz peki bulamadım videoyu öyle bir şey varsa çok iyi. Ek olarak G-sync freesync'den daha mı iyi?
267345 dedi: Freeesync monitörde aslında G sync de kullanabilirsin Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl yapıcaz peki bulamadım videoyu öyle bir şey varsa çok iyi. Ek olarak G-sync freesync'den daha mı iyi?
267345 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 4.231 Çözümler 4 Yer hatay 11 Temmuz 2020 #32 Kastanbolu dedi: Bunu nasıl yapıcaz peki bulamadım videoyu öyle bir şey varsa çok iyi. Ek olarak G-sync freesync'den daha mı iyi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kastanbolu dedi: Bunu nasıl yapıcaz peki bulamadım videoyu öyle bir şey varsa çok iyi. Ek olarak G-sync freesync'den daha mı iyi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et