R5 3600X Boşta 50-65 Derece

Sistem topladım; bugun itibarıyla bütün parçalar geldi, her neyse sistemi kurdum. İşlemci boştayken 50-65 arası gidip geliyor, bu normal bir durum mu? Hem de stock soğutucu ile değil. Resimdeki Cooler Master A71C ile, anakarttan da Core performance Boot'u da disable yaptım, şu an 49-55 sevıyelerıne düştü boştayken, ama yine normal değil gibi, acaba resimdeki soğutucunun işlemciye temas eden noktası yuvarlak olduğu için tam kaplamadığından mı sıcak tutuyor? Yanı stok fanın tam işlemciyi kapatması düşürür mü? Stok fanı takmadan sizlere sormak istedim.
Kasanızın hava sirkülasyonu nasıl iyi hava alıyor mu? Eğer hava sirkülasyonu iyiyse belki fanın macunu iyi değildir onu bir değiştirin eğer herhangi bir düşüş yoksa daha kaliteli bir soğutucu almalısınız.

Kasanızın hava sirkülasyonu nasıl iyi hava alıyor mu? Eğer hava sirkülasyonu iyiyse belki fanın macunu iyi değildir onu bir değiştirin eğer herhangi bir düşüş yoksa daha kaliteli bir soğutucu almalısınız.

Cooler Master H500 ARGB kasa bence, en ıyı hava alan kasalardan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı