R5 3600X ekran kartı tavsiyesi

Bütçe
800

OkYaydanCiktii

Centipat
Daha önceki bir konumdan edindigim bilgiler ile şu şekilde bir sistem toplamaya karar verdim. Sadece ekran kartım eksik bütçemden yana sıkıntı cıktıgı için yazıyorum.

Anakart: Asrock B450M Pro4 Socket AM4, DDR4 3200MHz+ (OC), Quad CrossFireX, Ultra M.2, USB 3.1 Gen1, HDMI, DP, VGA mATX Anakart (Ryzen 3000 Uyumlu Versiyon) - Anakart - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik.

İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X 3.8/4.2GHz AM4 İşlemci: Amazon.com.tr.

RAM: Gskıll 16gb (2x8gb) 3000mhz Snıperx Ddr4 Ram F4-3000c16d-16gsxfb - n11.com

Power: Cooler Master MWE 550W 80+ Güç Kaynağı

Bu şekilde bir sistem ve benim bu sistemi topladıktan sonra sadece 700 TL gibi bir param kalıyor. Kasam ve SSD var o yüzden onları katmıyorum işin içine herhalde anakart halihazırda benim kasama uyumludur diye düşünüyorum.

700 TL'ye orta dereceli bir ekran kartı tavsiyeysi istiyorum zaten oynadıgım oyunlar cok ekran kartı gerektirecek oyunlar degil genelde işlemci yüklü oyunlar oynuyorum. LOL vb. o yüzden ona göre sistemime uygun bir ekran kartı yazarsanız sevinirim.

Beni idare edebilecek bir ekran kartı olsun yeterli 1 2 ay içerisinde daha iyilerini alırım ama şimdilik hemen bu sistemi toplayıp kurayım diyorum. 700 olmaz Max 800 olur 50 60 geçebilir.

3600 alıp ekran kartını RX 570 almaya çalışın.

Bir de 1600 12 nm ile 1660 Super gibi bir sistem oyun için çok daha iyi olur.

Seni etiketlemeyi unuttum bu sistemide sen atmıştın bana :D

İşte ekran kartı pek işime yaramayacagından öyle cok cok oynayacagım pesdir yani en fazla grafikli olan :D işlemci ağırlıklı alıyorum o yüzden
RX570'e yakın daha uygun yok mudur ya da o civarda ondan daha iyi senin attıgın diğer ekran kartı da bu
Ama işte bütçeden sıkıntı cıkınca mecbur düşürmek zorunda kaldım.

Hocam 800 TL civarı 1060 3 GB alabilirsin. RX 570 falan da olabilir iyi bir pazarlıkla.
[/QUOTE 2. el biraz zor ya: S
GTX 1650 Super daha güçlü bir kart ama çok oyun oynamam işlemci gücü önemli derseniz işlemci, anakart veya soğutmaya yatırım yapılabilir.

İşte o yüzden orta dereceli bir ekran kartı istiyorum en aızndan PC acılsın ekranım gelsin yeter :D

Açıkçası RX 570 alman iyi olur. Fiyatları daha uygun olabiliyor Nvidia muadillerine göre. KDV indirimlerini kollarsan 850-900 civarına sıfır bulabilirsin diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı