R5 3600X ekran kartı tavsiyesi

Bütçe
800
İşte buldum birkaç kart 550 600 TL'ye 0 hatta ama uyar mı çalışırmı falan onları bilmiyorum
Ayrıca bu anakart ve işlemci için BIOS güncellemeye gerek yok degilmi tekrardan sorayımda sıkıntı yaşamayayım sonra.
Ekran kartı 10 üstü senelik değilse çalışır, anakartta 3. nesil uyumlu yazıyor fakat gene de kulaklarını çınlat aldığın yerin, eski stoktan falan yollarlar belki boşuna uğraşırsın.

Ekran kartı 10 üstü senelik değilse çalışır, anakartta 3. nesil uyumlu yazıyor fakat gene de kulaklarını çınlat aldığın yerin, eski stoktan falan yollarlar belki boşuna uğraşırsın.

Ekran kartı GT730 işte anca onu bulabildim uygun en azından 510 TL
Başka bu fiyata tam kesin uyar dedigin bir anakart var mı peki senin garanti olabilecek

Ekran kartı GT730 işte anca onu bulabildim uygun en azından 510 TL
Başka bu fiyata tam kesin uyar dedigin bir anakart var mı peki senin garanti olabilecek

2 ay için 0 almak zorunda mısın? Sence de senelerce kullanacağın ekran kartına eklemek daha mantıklı değil mi? Belki 700-800 TL'ye aldığın kartı 2. elde satabilirsin o yüzden arkadaşların önerdiği gibi RX 570'lere bak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı