GSKILL 16GB (2x8GB) TRIDENT Z DDR4 3600MHz CL16 1.35V Dual Kit RGB LED Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
NOT : Farklı sitelerden daha uyguna bulabilirsin. Yalnızca örnek teşkil etsin diye gönderdim.
Güvenilir. Daha önce alışveriş yapanları gördüm. Sorun yaşayanı görmedim. Fakat Amazon.com.tr çok iyi ürün sonrası destekte. Ben 3-4 ay kullandığım ürünü iade edebilmiştim. Öyle söyleyebilirim. Satıcı "amazon.com.tr" olsun.
Peki, amazon.com.tr üzerinden satın alımlarda bir vergi vb. oluyor mu? .tr den sonra neler değişti pek bilgim yok açıkçası. Acaba bilginiz var ise aydınlatabilir misiniz?
Gigabyte Aorus X570 Elite 4000mhz(OC) RGB M.2 AM4 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
X470 veya X570 kullanacaksanız güç kaynağınız yeterli mi? Bazı modellerde 8+4 veya 8+8 cpu güç kablosu gerekiyor. Normal güç kaynaklarındaki 4+4 güç bağlantıları yeterli gelmeyebilir. Bunları kontrol ederek alırsanız daha iyi olur.