16K'ye satılmaz kanka. Şu sıralar sıfır sistemler çok ucuzladı. Daha 1 hafta önce pahalıydı. Dediğim gibi beklemek lazım. Fiyatların düşme ihtimali de var ama zor.İlan 16K civarı koy bence.
16K'ye satılmaz kanka. Şu sıralar sıfır sistemler çok ucuzladı. Daha 1 hafta önce pahalıydı. Dediğim gibi beklemek lazım. Fiyatların düşme ihtimali de var ama zor.İlan 16K civarı koy bence.
Bu fırsat ürünü, acelesi yoksa 13-14k koyması pazarlık payıyla beraber uygun şu anda.Dünyadan piyasadan haberi olmayan insanlar 10 a saçma diyor. Çok daha güçlüsü sıfır kapalı kutu şeklinde 13 e satılıyor.
Aynen kardeşim daha güçsüzü 1 sene kullanılmışı 14-15 eder aynen
Aynen hocam sıfır kapalı kutu çok daha güçlüsü varken 2.el 1 sene kullanılmışı aynı fiyattan almalılar. Siz olsanız bence sizde sıfırı almak yerine 2.el alırdınız
Max 2 güne bitecek o sistemler. Çoğunun stoğu bitti bile.Bu fırsat ürünü, acelesi yoksa 13-14k koyması pazarlık payıyla beraber uygun şu anda.
Yani haklısınız biraz abartmış oldum.16K'ye satılmaz kanka. Şu sıralar sıfır sistemler çok ucuzladı. Daha 1 hafta önce pahalıydı. Dediğim gibi beklemek lazım. Fiyatların düşme ihtimali de var ama zor.
2-3 ay sonra o fiyatlara da gidebilir, belli olmaz.Yani haklısınız biraz abartmış oldum.![]()
2-3 ay sonra o fiyatlara da gidebilir, belli olmaz.
Evet, ben demiştim. 2 gün bile olmadan stok bitmiş:
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
15.000 iyiMerhabalar, elimde bir yıldır kullanılan bir sistem bulunmaktadır. Özellikleri ise şöyle;
- Xigmatek İstanbul 650W, 80+
- AMD Ryzen 5 3600X 3.8 GHz.
- RTX 2060 Ventus XS 6G OC 6 GB DDR4.
- 500GB Samsung 970 EVO(okuma/3400, yazma/2300)
- Crucial 480GB BX500(okuma/540, yazma/500)
- ASUS Prime B550M-K DDR4 4600MHz.
- Crucial Ballistix, DDR4 3200MHz(8x2)
Bir yıllık garanti devam etmektedir. Sizce bu sistemin ederi nedir?
15 e şöyle bir şey var. 2.el 1 senelik 2060 lı 3600X li sistemi alacağına sıfır kapalı kutu çok çok daha iyisini 1.000₺ fazlaya alabiliyorBu tarz sistemler hep olacak. 2-3 gün beklesen dahi her türlü bir şekilde bulursun. O sisteme 13-14 demek komedi.
Öyle olur böyle olur şöyle olurla olmuyor hocam bu işler. Altın mı bu yatırımlık. Arkadaş sistemini satacak. Az bekle 3 bekle 5 bekle demenin bir mantığı yok. Bugünün şartlarında bu pc 11K dahi etmez. 12-13 Bandına sıfır sistem aranınca çok rahat aynı muadilde bulunuyor. 15 e 5600G + 3060 var yaniStokları yenilemişler. Dün gece hepsi bitmişti. Dolar ucuzken aldığı stoklar bence. Ellerindeki bitince fiyat yükseltirler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.