Çözüldü R5 3600X RTX 2070S CoD Warzone FPS düşüklüğü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

safakgoksen

Decapat
Yer
Gaziantep
CPU: Ryzen 5 3600X, kasa: Deep cool matrexX70 RGB, RAM: G.Skill Trident Z Neo RGB 16 GB (2x8GB) 3600MHz CL16, MB: Gigabyte X570 Aorus Elite, SSD: Adata XPG SX8200 PRO 512 GB M.2, HDD: Barracuda 2TB 7200RPM, GPU: MSI GeForce RTX 2070 Super Gaming X Trio 8 GB, PSU: FSP Hydro G Pro 750W monitör: MSI Optix MAG272C 27" 165Hz 1ms.

Yukaridaki sistemde FPS düşmesi yiyorum. Yani oyun içerisinde 1-2 oyun sora saçma sapan bir şekilde 10 FPS'ye kadar düşüyor. Durumu anlamış değilim.
2K Ultra'da 2K düşük'de vs. Bu FPS düşmesi'u yiyorum.
Ayrıca oyuna başlarken şu hatayı alıyorum.

[
fps.jpg

Buna evet dersem beni güncelleme sayfasına yönlendiriyor.
Hayır dediğimde ise.

fps2.jpg

Bu ekrana geliyor tamam dediğimde oyun başlıyor.

Sürücülerim güncel.
Windows 2004 sürümünde BIOS'um da son sürüm ekran kartıda aynı şekilde.
Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
DirectX 12 yükle?

Yüklü durumdaydı.

Her yolu denedikten sonra Windows'a temiz bir kurulum yaptım bir şeylerin yolunda gitmediğini biliyordum.
Temiz kurulum sonrası gerekli programları yeniden yükledim ancak Windows 2004 sürümünü yüklemedim. Ekran kartımı son sürümüne ve diğer bileşenleri güncelledim. Daha sonra oyun modundan yüksek performans verdim önceden de böyleydi bu oyun içinden gerekli grafik ayarlarını yaptıktan sonra önceden aldığım 2K 80 FPS alıyordum şu anda 120 ve üzeri FPS alıyorum.

Teşekkürler sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olur umarım.
Güncelleme olarak 2004 Sürümünü yükledim şuanda bir sorun yok.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı