baybars.yildiz Centipat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 98 Çözümler 1 6 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar, konu belli 20-30 FPS alıyorum. Sebebi ne olabilir? PSU 600W 80 Plus, ondan olabilir mi?
Çözüm baybars.yildiz 7 Aralık 2020 Krallar hallettim oyun içinde sınırsız ekran seçenğini tam ekran yapınca düzeldi aklınızda olsun.
canpikachu Hectopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 322 Çözümler 4 6 Aralık 2020 #2 Oyun için CPU ve GPU kullanım değerlernizi paylaşın ayrıca ne kadar RAM var? PSU yüzünden kasma olmaz bence. Artı 0 Eksi
Oyun için CPU ve GPU kullanım değerlernizi paylaşın ayrıca ne kadar RAM var? PSU yüzünden kasma olmaz bence.
Tarık Abi Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 320 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker & Dövme Sanatçılığı Adayı 6 Aralık 2020 #3 Kullanmakta olduğunuz çözünürlükleri de paylaşır mısınız? Artı 0 Eksi
Burry Hectopat Katılım 24 Şubat 2017 Mesajlar 152 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 6 Aralık 2020 #4 baybars.yildiz dedi: Arkadaşlar, konu belli 20-30 FPS alıyorum. Sebebi ne olabilir? PSU 600W 80 Plus, ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Tam donanım detayı verirseniz ne kadar PSU'ya ihtiyacınız olduğunu söyleyebiliriz. PSU Calculator üzerinden kendiniz de bakabilirsiniz. canpikachu dedi: Oyun için CPU ve GPU kullanım değerlernizi paylaşın ayrıca ne kadar RAM var? PSU yüzünden kasma olmaz bence. Genişletmek için tıkla... PSU donanımı besleyemiyor ise, evet kasmaya sebep olacaktır. Artı 0 Eksi
baybars.yildiz dedi: Arkadaşlar, konu belli 20-30 FPS alıyorum. Sebebi ne olabilir? PSU 600W 80 Plus, ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Tam donanım detayı verirseniz ne kadar PSU'ya ihtiyacınız olduğunu söyleyebiliriz. PSU Calculator üzerinden kendiniz de bakabilirsiniz. canpikachu dedi: Oyun için CPU ve GPU kullanım değerlernizi paylaşın ayrıca ne kadar RAM var? PSU yüzünden kasma olmaz bence. Genişletmek için tıkla... PSU donanımı besleyemiyor ise, evet kasmaya sebep olacaktır.
KS KS baybars.yildiz Centipat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 98 Çözümler 1 7 Aralık 2020 #5 Krallar hallettim oyun içinde sınırsız ekran seçenğini tam ekran yapınca düzeldi aklınızda olsun. Artı 0 Eksi Çözüm