Anakart X570 Gigabyte UD. Ekran karitmda Gigabyte 2070 Super düşünüyorum. Bu işlemciyle gelen stok soğutucu yeterli olmuyormus. Bana önerebileceğiniz F/P olarak bir soğutucu var mi? İslemci ve ekran karti cok yük altinda çalışmayacak, sadece FPS oyunlari oynacağım. (CS, PUBG vb)
Arctic 34 duo bu fiyata alınabilcek en iyi sogutucu bence site güvenilir ise bu fiyata hiç kaçırma al hem sessiz hem performanslı. Ama işlemcini cok zorlamıycaksan stock sogutucu işini görür. 3600x modelini biraz oc yapabilirsin güzel işlemci hakediyor bence.
Arctic 34 duo bu fiyata alınabilcek en iyi sogutucu bence site güvenilir ise bu fiyata hiç kaçırma al hem sessiz hem performanslı. Ama işlemcini cok zorlamıycaksan stock sogutucu işini görür. 3600x modelini biraz oc yapabilirsin güzel işlemci hakediyor bence.
Arctic Freezer 34 eSports Duo Intel/AMD CPU Soğutucu - Kırmızı (ACFRE00060A) / 4 Pin / 2 Fan / İşlemci / Soğutucu / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!
www.webdenal.com
Ben burdan beyazını almıştım 2 günde geldi. Fiyat cok az daha ucuz
Yok herhangibir zorlama ve oc yapmiyacagim.
Suan icin cs , call off ,pubg gibi oyunalr oynucam sadece stok sogutucuda nekadar isi görürüm sizce? İslemci isi maks kac olmali 80-90 falan mi ?
90 derece yüksek bi derece. Ortalama boştayken min 35–42 arası calısır. Oyunlardada 75-80 olur kasaya ve ortam sıcaklıgına göre değişebilir. Stock fan biraz sesli calısır. İşlemciyi oc yapmıycaksanız arcticte boşta 29-35 arası oyunlarda 50-55 stres testinde 70 derecelerde gezer