K KITT Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 3.996 Makaleler 6 Çözümler 336 Yer Nordrhein-Westfalen 15 Nisan 2021 #21 XecR dedi: Evet en son sürüm 1080 p de daha çok kasıyordu 2k ya alınca birazdaha düzelme oldu tabi pubg mobile için geçerli Genişletmek için tıkla... PUBG Mobile'ın ne kadar sistem gerektirdiğini vs. pek bilmiyorum. Diğer oyunlarda da bu şekilde mi kullanımlar?
XecR dedi: Evet en son sürüm 1080 p de daha çok kasıyordu 2k ya alınca birazdaha düzelme oldu tabi pubg mobile için geçerli Genişletmek için tıkla... PUBG Mobile'ın ne kadar sistem gerektirdiğini vs. pek bilmiyorum. Diğer oyunlarda da bu şekilde mi kullanımlar?
X XecR Decapat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #22 KITT dedi: PUBG Mobile'ın ne kadar sistem gerektirdiğini vs. pek bilmiyorum. Diğer oyunlarda da bu şekilde mi kullanımlar? Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlara heves salmadım hiç deneme fırsatım olmadı
KITT dedi: PUBG Mobile'ın ne kadar sistem gerektirdiğini vs. pek bilmiyorum. Diğer oyunlarda da bu şekilde mi kullanımlar? Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlara heves salmadım hiç deneme fırsatım olmadı