Darboğaz yaptığı nasıl anlaşılır bilmiyorum ama Cyberpunk 2077'de her şey Ultra'da RTX ve DLSS açık şekilde 55 65 FPS arası değişiyor performans. Herhangi bir drop yaşamadım aynı zamanda.
Bende de aynı Build var ama açık alanda 28'e kadar düştü FPS. DLSS quality Ultra performance yapsam bile değişmiyor. Ama testlerde ciddi değişiyordu. Sistemi yeni topladım. sebebi nedir acaba? 1080P'de deniyorum.
Bende de aynı Build var ama açık alanda 28'e kadar düştü FPS. DLSS quality Ultra performance yapsam bile değişmiyor. Ama testlerde ciddi değişiyordu. Sistemi yeni topladım. sebebi nedir acaba? 1080P'de deniyorum.
Ryzen 5 2600 RTX 2060 ile kullanıyorum. RTX kapalı 80 90 FPS alıyorum. İşlemci ve GPU kullanım sorunu vardı. C++ ile ilgili çözümü uyguladım. Şimdi sorunsuz oynuyorum.
Hocam mesajı yeni gördüm sanırım CPU'nun 5 ve 6. çekirdeklerni kullanmamasından kaynaklıydı sorun 1.05 patchi ile vnin apartman önünde 40-48 arası diğer megabuildlerde 49-55 arası ışıklandırmamın üst olduğu yerlerde 50-60 arası şehir dışına yakın yerlerde 56-77 arası şehir dışında 65-90 arası alıyorum DLSS quailtye kadar etki ediyor balance ve üstünde etkisi FPS'e değil GPU kullanımına etki ediyor normalde 87-93 kullanımındayken balance ve üstünde FPS artmıyor GPU kullanımı 60'lara düşüyor. Ben NVIDIA driverini sıfırdan yükleyerek ve oyunun patchini yaparak arttırdım.