R5 3600X ve RTX 3060 Ti Cyberpunk darboğaz sorunu

Ertyx77

Hectopat
Daha fazla  
Darboğaz yaptığı nasıl anlaşılır bilmiyorum ama Cyberpunk 2077'de her şey Ultra'da RTX ve DLSS açık şekilde 55 65 FPS arası değişiyor performans. Herhangi bir drop yaşamadım aynı zamanda.

Bende de aynı Build var ama açık alanda 28'e kadar düştü FPS. DLSS quality Ultra performance yapsam bile değişmiyor. Ama testlerde ciddi değişiyordu. Sistemi yeni topladım. sebebi nedir acaba? 1080P'de deniyorum.

Bende de aynı Build var ama açık alanda 28'e kadar düştü FPS. DLSS quality Ultra performance yapsam bile değişmiyor. Ama testlerde ciddi değişiyordu. Sistemi yeni topladım. sebebi nedir acaba? 1080P'de deniyorum.
Hocam darboğazla alakası yoktur. GPU ve CPU kullanımına bakıp buraya atar mısınız değerleri?

Hocam darboğazla alakası yoktur. GPU ve CPU kullanımına bakıp buraya atar mısınız değerleri?

Hocam mesajı yeni gördüm sanırım CPU'nun 5 ve 6. çekirdeklerni kullanmamasından kaynaklıydı sorun 1.05 patchi ile vnin apartman önünde 40-48 arası diğer megabuildlerde 49-55 arası ışıklandırmamın üst olduğu yerlerde 50-60 arası şehir dışına yakın yerlerde 56-77 arası şehir dışında 65-90 arası alıyorum DLSS quailtye kadar etki ediyor balance ve üstünde etkisi FPS'e değil GPU kullanımına etki ediyor normalde 87-93 kullanımındayken balance ve üstünde FPS artmıyor GPU kullanımı 60'lara düşüyor. Ben NVIDIA driverini sıfırdan yükleyerek ve oyunun patchini yaparak arttırdım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı