R5 4500 RTX 3050 Starfield kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
30 FPS konsol portları için geçerli. Sistem yeterliyse PC'de 60 FPS alınabilir. 3050 DLSS ile birlikta 1080p Medium ayarlarda 60 FPS üzerine çıkar diye tahmin ediyorum.
usta benim pc ı7 12700H 3050 Tİ LAPTOP 4GB VRAM 95 WATT OYNATIRMI

Özellikle son çıkan yüksek özellik isteyen oyunlar rtx3050 ile oynanacaksa DLSS çok önemli, çünkü arkadaşların dediklerim gibi vram 4gb. Zaten herkesin bildiği gibi Ultra ayarlardan veya ışın izleme gibi özelliklerden bu kartta uzak durulması akıcı bir oyun deneyimi için önemli. Kendim de aynı kartı kullanıyorum şu ana kadar oynayamadığım oyun olmadı, en kötü low ayarlara alıp DLSS performance veya duruma göre kalite moduna aldım. Umarım Starfield oyunununa resmi DLSS desteği gelir. Benim gibi RTX3050 kart oyuncuları için çok önemli.

Dostlar R5 5600 ve RTX 3050 ile Starfield Full Low ayarlarda 50 FPS zor görüyor bilginiz olsun. İade ettim.
Low ayarlarda 50 FPS'in tatmin edici bir oyun deneyimi sunacağını düşünüyorum bende RTX3050 kullanıyorum şahsen. Csgo gibi bir oyun değilse o değerler rpg tarzı bir oyun için kötü değil söylemiş olayım. Sistemde başka bir problem varsa o kadarını bilemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı