FablSett
Femtopat
Daha fazla
Öncelikle selamlar arkadaşlar bilgisayarımı buraya bırakıyorum sizce sorun ne olabilir?
MSI B450M-A PRO MAX
Bir anakartım var.
AMD RYZEN 5 4500
Bir işlemci takılı.
Corsair 8GB Vengeance Lpx 3200mhz
Bir RAM takılı
Sapphire RX 570 Pulse 11266-36-20G 256 Bit GDDR5 8 GB
Ekran kartı takılı.
Bilgisayarımda 2 adet (1TB/500GB) HDD ve 1 adet (500 GB) SSD
Thermaltake bir kasa kullanıyorum ayrıca soğutucu olarak da bilgisayarda 4 adet fan ile birlikte büyük bir işlemci soğutucusu bulunmakta.
Cooler CPU Thermaltake Frio Advanced 130mm, CLP0596
Örnek verecek olursam MB2 Bannerlord oynarken sürekli olarak oyuna anlık drop giriyor ve sebebini bilmiyorum. Aynı şekilde Dying Light 2 oyununda da bu durum var. Kamerayı etrafa çevirdiğimde sürekli olarak drop giriyor fakat performans testlerinde 144 FPS sabitlediğim 144 FPS alıyorum herhangi bir düşüş olmuyor çok kısa takılmalar oluyor ve acayip canım sıkılıyor. Çoğu oyunda aynı problem var ek bilgi düşeyim sistemim SSD'de kurulu. Sadece merakımdan soruyorum çözümü olmasa da olur sadece içimin rahat etmesini ve neden kaynaklı olduğunu anlamak istiyorum teşekkürler...
MSI B450M-A PRO MAX
Bir anakartım var.
AMD RYZEN 5 4500
Bir işlemci takılı.
Corsair 8GB Vengeance Lpx 3200mhz
Bir RAM takılı
Sapphire RX 570 Pulse 11266-36-20G 256 Bit GDDR5 8 GB
Ekran kartı takılı.
Bilgisayarımda 2 adet (1TB/500GB) HDD ve 1 adet (500 GB) SSD
Thermaltake bir kasa kullanıyorum ayrıca soğutucu olarak da bilgisayarda 4 adet fan ile birlikte büyük bir işlemci soğutucusu bulunmakta.
Cooler CPU Thermaltake Frio Advanced 130mm, CLP0596
Örnek verecek olursam MB2 Bannerlord oynarken sürekli olarak oyuna anlık drop giriyor ve sebebini bilmiyorum. Aynı şekilde Dying Light 2 oyununda da bu durum var. Kamerayı etrafa çevirdiğimde sürekli olarak drop giriyor fakat performans testlerinde 144 FPS sabitlediğim 144 FPS alıyorum herhangi bir düşüş olmuyor çok kısa takılmalar oluyor ve acayip canım sıkılıyor. Çoğu oyunda aynı problem var ek bilgi düşeyim sistemim SSD'de kurulu. Sadece merakımdan soruyorum çözümü olmasa da olur sadece içimin rahat etmesini ve neden kaynaklı olduğunu anlamak istiyorum teşekkürler...