R5 4500 RX 580 sisteme performans yükseltmek için öneri

Daha fazla  
Sistemim:
Ryzen 5 4500 3.6
RX 580 8 GB.
8 GB RAM X1.
762 GB toplam HDD X2.
SSD yok.

Eldeki imkanlarla bu sistemi toplamıştım. Performansı bilhassa oyun performansını az da olsa artırmak için önerileriniz var mı? Olsa bile ekledikten sonra ortalama kaç FPS fark eder oyunlarda genel olarak?
Şimdilik ekran kartı ve işlemcimi değiştiremeyeceğim... Şimdiden teşekkürler.

Sistemim:
Ryzen 5 4500 3.6
RX 580 8 GB.
8 GB RAM X1.
762 GB toplam HDD X2.
SSD yok.

Eldeki imkanlarla bu sistemi toplamıştım. Performansı bilhassa oyun performansını az da olsa artırmak için önerileriniz var mı? Olsa bile ekledikten sonra ortalama kaç FPS fark eder oyunlarda genel olarak?
OC yapmayı deneyebilirsiniz.

Sistemim:
Ryzen 5 4500 3.6
RX 580 8 GB.
8 GB RAM X1.
762 GB toplam HDD X2.
SSD yok.

SSD ve 8 GB RAM alarak idare edebilirsiniz.

Sistemim:
Ryzen 5 4500 3.6
RX 580 8 GB.
8 GB RAM X1.
762 GB toplam HDD X2.
SSD yok.

Anakartı güncelleyip Ryzen 5 5600 takarsan güzel olur.

Bunları alsanız bile sistem rahatlar performans artışı yaşarsınız.

OC yapmayı deneyebilirsiniz.

Grafik kartına da yapsam faydalı olur mu acaba?

Ekran kartı ve işlemci değiştirmeden ciddi bir performans artışı yakalamak zor hocam. Ama sistem bariz olarak RAM ve SSD eklemesi istiyor. 2023'te SSD'siz ciha

@522140 Eywallah hocam İki noktaya Nokta atışı yapacağım.

Ekran kartı ve işlemci değiştirmeden ciddi bir performans artışı yakalamak zor hocam. Ama sistem bariz olarak RAM ve SSD eklemesi istiyor. 2023'te SSD'siz ciha

@522140 Eywallah hocam İki noktaya Nokta atışı yapacağım.@Görkem Duman [QUOTE="Lime the Cat, post: 22926413, member: 288341"] Ekran kartı ve işlemci değiştirmeden ciddi bir performans artışı yakalamak zor hocam. Ama sistem bariz olarak RAM ve SSD eklemesi istiyor. 2023'te SSD'siz cihaz kalmamalı bence. [/QUOTE] Benim anakart da M2 SSD desteği yok galiba normal SSD de Olurmu.

Son düzenleme:
Grafik kartına da yapsam faydalı olur mu acaba?

@522140 Eywallah hocam İki noktaya Nokta atışı yapacağım.

@522140 Eywallah hocam İki noktaya Nokta atışı yapacağım.@Görkem Duman [QUOTE="Lime the Cat, post: 22926413, member: 288341"] Ekran kartı ve işlemci değiştirmeden ciddi bir performans artışı yakalamak zor hocam. Ama sistem bariz olarak RAM ve SSD eklemesi istiyor. 2023'te SSD'siz cihaz kalmamalı bence. [/QUOTE] Benim anakart da M2 SSD desteği yok galiba normal SSD de Olurmu.
Ryzen olarak 4500 varsa m2 desteği olmaması imkansız hocam.

Anakart modeliniz ne.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı