R5 5500 6600 XT sisteme 8 GB RAM yeterli midir?

Confimante

Hectopat
Daha fazla  
Bir kasa toplamış durumdayım, monitör ile birlikte yaklaşık 22 bin TL. Sistemi aşağıya yazacağım, fakat RAM olarak şu anlık 8 GB tercih ettim ileride arttırabilirim.

Ryzen 5 5500.
Radeon RX 6600 XT.
8 GB RAM.
SSD kasa da cabası.
Sizce bu sisteme 8 GB RAM yeterli mi 1-2 ay içerisinde? Genel de Valorant- CS:GO, ve hikaye oyunları oynayacağım.

İdare ettirir de sistemi kazık fiyata almışsınız. 15.000 TL'ye 6650 XT sistem var. Monitörünüze de bolca para kalır:

Bir kasa toplamış durumdayım, monitör ile birlikte yaklaşık 22 bin TL. Sistemi aşağıya yazacağım, fakat RAM olarak şu anlık 8 GB tercih ettim ileride arttırabilirim.

Ryzen 5 5500.
Radeon RX 6600 XT.
8 GB RAM.
SSD kasa da cabası.
Sizce bu sisteme 8 GB RAM yeterli mi 1-2 ay içerisinde? Genel de Valorant- CS:GO, ve hikaye oyunları oynayacağım.
Valorant vs CS:GO için rahat yeter diye düşünüyorum. Hikaye oyunlarına gelince oyundan oyuna değişir 12 GB ram isteyen oyunlarda var.Orası biraz geniş yelpaze olmuş.

İdare ettirir de sistemi kazık fiyata almışsınız. 15.000 TL'ye 6650 XT sistem var. Monitörünüze de bolca para kalır:

Monitörüm 27 inç AOC 165 Hz, attığınız sisteme bakacağım fakat hazır sistemlere güvenim çok fazla yoktur. Eskimiş parçaları koyup satıyorlar.

Ryzen 5 5500.
Radeon RX 6600 XT.
8 GB RAM.
SSD kasa da cabası.
Örneğin RDR2 gibi bir oyunu rahat şekilde oynamak 12 GB ram istiyor.

Eskimiş parçaları koyup satıyorlar.
Hayır, böyle bir şey yok. Tamamen sıfır ürünler. Kimden aldınız bu bilgiyi? Sıfır ve kapalı kutu ürünler satılıyor. İsterseniz toplatmayın, sistemi sipariş verirken kendim toplayacağım seçeneği ile alın kendiniz görün.

Çoğu oyunlar artık en az 16 istiyor. 8 GB ile pek bir şey yapabileceğinizi sanmıyorum. Ayrıca o sistemi sıfır toplamak en fazla 17 16 bin eder.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı