R5 5500 6600 XT sisteme 8 GB RAM yeterli midir?

Alakası yok hocam. Öyle bir durum yok. Öyle saçmalık mı olur? Dediğim gibi tamamen sıfır ve kapalı kutu ürünler.

Birçok popüler Youtube kanalı, Technopat da dahil, hazır sistem toplayıp satıyor. Sizce ikinci el ve mining görmüş satma olasılıkları mümkün olabilir mi? Kim dediyse sallamış arka tarafından.

Çok teşekkür ediyorum :)
Hayırlı olsun güle güle kullan.Sistemin güzel

Alakası yok hocam. Öyle bir durum yok. Öyle saçmalık mı olur? Dediğim gibi tamamen sıfır ve kapalı kutu ürünler.

Birçok popüler YouTube kanalı, Technopat da dahil, hazır sistem toplayıp satıyor. Sizce ikinci el ve mining görmüş satma olasılıkları mümkün olabilir mi? Kim dediyse sallamış arka tarafından.

Anlıyorum, teşekkür ederim. Biraz daha araştıracağım. Bu sistemin parçalarının hepsi farklı sitelerden olduğu için biraz daha fazla çıktı. Bulabildiğim en ucuzunu bulmayı denedim.

Monitörüm 27 inç AOC 165 Hz, attığınız sisteme bakacağım fakat hazır sistemlere güvenim çok fazla yoktur. Eskimiş parçaları koyup satıyorlar.
Hocam... Her mağazada problem yaşayan insanlar olur fakat mahalle bilgisayarcıları değil sonuçta.

Muhtemelen kendiniz topladığınız için o kadar pahalıya geldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı