Arkadaşlar işlemcim AMD Ryzen 5 5500. FreeSync özelliği olduğunu biliyorum fakat nasıl aktifleştireceğim onu bilmiyorum. Monitörümde de o özellik var ve aktifleştirdim. Sadece işlemcide aktifleştirmem kaldı. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Islemci ile FreeSync alakasi var miymis? Ben yok diye biliyorum. Oyunun ayarlarindan veya ekran karti AMD ise AMD Software uzerinden acacaksiniz. Eki Görüntüle 1975959
FreeSync açamazsınız ekran kartınız desteklemiyor. Sizin için NVIDIA muadili G-Sync yaptı. Eğer ekranınız destekliyorsa G-SYNC açabilirsiniz. İşlemci ile alakalı bir durum değil.
FreeSync açamazsınız ekran kartınız desteklemiyor. Sizin için NVIDIA muadili G-Sync yaptı. Eğer ekranınız destekliyorsa G-Sync açabilirsiniz. İşlemci ile alakalı bir durum değil.
Freesync açabilirsiniz, AMD Nvidia kartlar için de Freesync desteği sunuyor ancak ben Nvidia kart kullanmadığım için nereden, nasıl yapabileceğiniz hakkında bir bilgim yok.
Freesync açabilirsiniz, AMD Nvidia kartlar için de Freesync desteği sunuyor ancak ben Nvidia kart kullanmadığım için nereden, nasıl yapabileceğiniz hakkında bir bilgim yok.