5 560052 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.942 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İstanbul 28 Haziran 2024 #21 a_harfi dedi: Kanka sonraki yaza kadar idare eder mi beni sonraki yaz yükseltme yaparım işlemciye. Genişletmek için tıkla... Ondan sonra ki yaz da idare eder. Ben daha uzun ömürlü olması için dedim.
a_harfi dedi: Kanka sonraki yaza kadar idare eder mi beni sonraki yaz yükseltme yaparım işlemciye. Genişletmek için tıkla... Ondan sonra ki yaz da idare eder. Ben daha uzun ömürlü olması için dedim.
A a_harfi Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #22 560052 dedi: Ondan sonra ki yaz da idare eder. Ben daha uzun ömürlü olması için dedim. Genişletmek için tıkla... anladım hocam saol
560052 dedi: Ondan sonra ki yaz da idare eder. Ben daha uzun ömürlü olması için dedim. Genişletmek için tıkla... anladım hocam saol
TORHSTEM Centipat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 369 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #23 a_harfi dedi: Kanka sonraki yaza kadar idare eder mi beni sonraki yaz yükseltme yaparım işlemciye. Genişletmek için tıkla... Kanka GTA 5 Ultra bile açar 100 FPS sıkıntı yok ama biraz ısınır.
a_harfi dedi: Kanka sonraki yaza kadar idare eder mi beni sonraki yaz yükseltme yaparım işlemciye. Genişletmek için tıkla... Kanka GTA 5 Ultra bile açar 100 FPS sıkıntı yok ama biraz ısınır.
A a_harfi Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #24 TORHSTEM dedi: Kanka GTA 5 Ultra bile açar 100 FPS sıkıntı yok ama biraz ısınır. Genişletmek için tıkla... anladım kanka zaten valo cs falan oynarım max
TORHSTEM dedi: Kanka GTA 5 Ultra bile açar 100 FPS sıkıntı yok ama biraz ısınır. Genişletmek için tıkla... anladım kanka zaten valo cs falan oynarım max